API złamane, FastPokeMap działa, ale o Desktop mapie jej twórca najwyraźniej zapomniał. Znacie jakieś inne dobre skanery tego typu? Tak żeby odpalić lokalnie u siebie. #pokemongo
@Atraktor: Jest #afera - wyciekł hack którego fastpokemap używał tymczasowo. Pare ragequitów, ogólna konsternacja i prawdopodobna łatka w niedalekiej przyszłości.
@Atraktor: Tak, ktoś puścił farbę podobno - w tej chwili wykorzystują pewną dziurę w zabezpieczeniach, autor rozwiązania nie chciał aby to było publiczne. W międzyczasie pracowali nad "czystym" rozwiązaniem - rozpracowując funkcje haszującą i to miało być upublicznione.
@Atraktor: z tym fastpokemap dziala to bym nie przesadzal, to tak bardziej wyglada jak wersja demo bo widac z 30% tego co w miescie i czas skanowania miejsca z 10 razy za dlugi
@Janusz_Conway: no u nas nie ma racji bytu, bo za mało ludzi skanuje, ale zobacz na central park. Dlatego właśnie wolałem desktop mapę, którą sam mogłem sobie ustawić i cały czas skanowała mi wybrany obszar.
@Atraktor: szkoda bo kiedys dzialala elegancko, to byly czasy, lapales kiedy i co tylko sie dalo a nie jakies błądzenie. A ta desktop mapa to co to jest, jaki obszar to skanuje?
#pokemongo
https://mobile.twitter.com/FastPokeMapCom/status/791024987012562944/photo/1