cześć #poznan szukam osoby na weekend która byłaby chętna mi pomóc w wprowadzeniu sali. Tzn ja robię sushi, a ta osoba kasuje ludzi z pieniędzy na kasę fiskalną i dba o porządek na sali. Płacone jest 8zł/h i jest możliwość zostania na stałe. Wzywam #studbaza #polishgirl. Preferowana jest dziewczyna, aczkolwiek chłopak kulturalny też może być :)
@Karol_Bednarczyk: jak studbaza to za 5 ziko :P tak czy siak postaram się wpaść tam na jakieś żarełko :) tylko muszę różowego namówić ;) 3mam kciuki za biznes :)
@Karol_Bednarczyk Nie myśl że mówię złośliwie ale krece sie blisko branzy mimo iz w niej juz nie pracuje i ludzie do pomocy w kuchni itd w Poznaniu maja problem znaleźć kogoś za 12zl netto/h a na weekendy dorywczo to już w ogóle inna stawka obowiązuje. Także watpie ze kogos znajdziesz. Napiwki w kazdej niemal knajpie sa dla pracownika nie pracodawcy więc to nic wyjątkowego.
@calkowitybrakrozumu ja jestem tylko kucharzem a praca jest dorywcza dla studenta, napiwków nie chce niech sobie weźmie wszystkie , Kelnerki tak zarabiają te na studiach
@Karol_Bednarczyk pogadaj z ludzmi z branży , niemal 90% restauracji fast foodow itd nie moze od wielu miesiecy nikogo znalezc za wyzsze nawet stawki. Ja Ci tylko mówię jak jest. Daj za 13zlh to powinien ktoś w ciagu kilku dni sie znalezc
@calkowitybrakrozumu: moja pierwsza praca w wieku 16 lat to sprzątanie warsztatu samochodowego za 50 zł i dwa piwa, nie wiedziałem że ludzie tacy pazerni się zrobili. Chodzi mi o osobę która potrzebuje pilnie siana i na ten weekend może przyjść bo potrzebujemy pilnie
@Karol_Bednarczyk: Może ja... a nie, jednak to nie o mnie.
Ja #!$%@? XD bo jebne. Nazywasz ludzi, którzy nie chcą pracować za #!$%@? drobne pazernymi.
Na ulotkach dostajesz więcej :D