Wpis z mikrobloga

@Crecha: @artur125: Powiem wam tak mieliśmy grafika, który obiecał stronę jednak zaginął bez wieści. Chodzi nam o to, że ja i Bartek to raczej osoby, które zajmują się sprawą od kwestii merytorycznej. Ja bardziej aktywizacja a Bartek merytoryka. Brakuje nam wsparcia w kwestiach informatycznych (czyli ogólnie mówiąc strona, serwer, grafika). Wiadomo, że obecnie nie jesteśmy wstanie wiele zaoferować (nie ukrywam tego) ale w późniejszym czasie jak już się rozwiniemy gwarantuje,
@Frozeno: Jeśli jakieś małe rzeczy z grafiką na strony, jakieś logo czy coś to spróbuję pomóc za darmo bo dla mnie to jest pewna forma rozwoju i doskonalenia tego co już potrafię zrobić :)
@Crecha: W takim razie Crecha w naszym wykopie było logo. Jesteś wstanie zrobić je troszkę podrasować? Tak żeby kontury ewentualnie złagodzić trochę itp. itd. Niestety zasmucę Cię w tym, że nie dysponujemy żadnymi plikami z fotoszopa. Jedynie tym jotpegiem (osoba, która to robiła też zniknęła w otchłani gdzieś.)
@JesterRaiin: Ogólnie chodzi nam o stronę internetową. To jest teraz cel na który stawiamy. Jeżeli masz jakieś formy kontaktu to o szczegółach opowiem ale albo na e-mail pl20.org@gmail.com albo zapraszam na moje gg: 669480.