Wpis z mikrobloga

Na normalnym cywilizowanym portalu robisz AMA z kimś, kto coś osiągnął. Zadasz takiemu pytanie, to odpowie z uśmiechem albo sam zagai i spyta: "przepraszam, czy chcesz posłuchać o planach kolonizacji Marsa?"

A na wykopie jak w lesie k---a. Nie, na wykopie jak w chlewie obsranym gównem. Robią AMA z robakiem bez szkoły, bandytą i konfidentem. Zadasz takiemu pytanie, to albo cię o-------i albo napisze: "Mam zdjęcie z Kiełbasą, Kaszanką i Kabanosem, jestem k---a kimś, jestem kimś K--------A"

#ama #wykop #reddit
lkg1 - Na normalnym cywilizowanym portalu robisz AMA z kimś, kto coś osiągnął. Zadasz...

źródło: comment_vIh9lXxYb8zHY6aQMXRUIlDBwK6aBppx.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lkg1: zapominasz o jednym - na reddicie masz kulturalnych, szanujących innych ludzi, ba wykopie janusze gotowych wydymac drugiego za 2gr
  • Odpowiedz
Na normalnym cywilizowanym portalu robisz AMA z kimś, kto coś osiągnął.

@lkg1: Czyli np. z gwałcicielem? Linka z całą pewnością dasz radę sam znaleźć.

Praca jako kelnerka w Waffle House to tak rozumiem też osiągnięcie życiowe?

Nie ma to jak mówić o rzeczach, o których się nie ma pojęcia i chwalić się swoją ignorancją oraz wyszukanym słownictwem o stanie ścian w chlewie. Nawet Masa miał mniej kloaczne porównania.
  • Odpowiedz
Nie ma to jak mówić o rzeczach, o których się nie ma pojęcia i chwalić się swoją ignorancją oraz wyszukanym słownictwem o stanie ścian w chlewie.

@Mordeusz: proszę powiedz, że teraz to ty trollujesz mnie xD
  • Odpowiedz
@lkg1: bo się zesrasz, chyba najciekawsze ama jakie było na wykpie, nawet nie wiedziałem kiedy minęła ponad godzina jak skończyłem czytać calość, weż skasuj konto lemingu
  • Odpowiedz