@mladic_: no różowe... #diy jest dla facetów co coś budują, remontują, naprawiają a nie do szydełkowania, haftowania czy robienia na drutach! ;) #haftowanie #szycie to chyba wystarczające tagi dla pytań o srorek-taborek ;)
@morghul: pod haftowaniem i szyciem jest raptem 11 osób, które pewnie i tak mi nie odpowie. więc z braku laku liczyłam na to, że ktoś będzie miał wiedzę spod diy ;_;
@morghul: jak tak przeglądam tag diy z ostatniego tygodnia to jest kilka osób, które szyją/haftują, co świadczy o tym, że nie ma tam tylko treści o tym, jak zrobić sobie ścianę albo schody. więc przestań xD
Nie wiem jaki tamborek na początek ale zacząłbym od małego. Pamiętam jak za młodu musiałem sobie wyszyć imię na skarpetach, bardzo denerwujące. Polecam więc mały tamborek, żeby się mało denerwować. Potem można kupić duży albo poprosić niebieskiego, żeby zrobił.
Był kiedyś opis w «Моделист-конструктор», dlatego pamiętam, że można. Jak chcesz zrobić to "spróbuj how to make embroidery hoop". Nie znam się ale brałbym plastik na początek przygody.
#haftowanie #szycie #diy
#haftowanie #szycie to chyba wystarczające tagi dla pytań o srorek-taborek ;)
@morghul: a kto tak powiedział? Ty? Do It Yourself może odnosić się do wszystkiego co sam zrobisz ;)
bo Twoje hobby jest najlepsiejsze oczywiście, a inne to już be ;)