Aktywne Wpisy
Linnior88 +8
Jak sobie radzić z popędem będąc stara samotna baba przed 30 (╥﹏╥)
Ksiega_dusz +40
Mam w pracy analityczkę na stanowisku „Analityk Systemowy”. Oczywiście przebranżowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT każdego kto miał puls i umiał powiedzieć słowo „JSON”. Jest po „europeistyce”. Była też na Erasmus, podczas gdy ja waliłem konia z depresji (żadna mnie nie chciała) i uczyłem się po nocach na kolokwium z języka C.
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Kiedyś poszedłem do babci na sernik a tam rodzynki zamiast skwarkow NO MYSLALEM ZE MNIE #!$%@? STRZELI. ZAPOMNIJ ZE POJDE NA TWOJ POGRZEB STARA RURO
JESTES TYM CO JESZ JESTES MIESEM A NIE POMIDOREM
Hamburgery to też jest niezła jazda. To takie gowno dla kryptopedałów
O ALE BYM SOBIE ZJADŁ JAKIES WARZYWKA ALBO BUŁECZKE ALE NIE MOGE BO MNIE MATI I ŁUKI ZACZNO PODEJRZEWAĆ. ZJEM HAMBURGERA Z 100% KRUWKI NIE DOMYSLO SIE ŻEM LUBIE W DUPE A JA SOBIE PODJEM POMIDORKOW TROSZKIE
Placki ziemniaczane XDDDD WYMYSLILI SOBIE BO ORGANIZM SCHABOWEGO WE KRWI CHCE UZUPEŁNIĆ A PCHAJĄ W SIEBIE SZTUCZNY ZAMIENNIK. Tęskni się za mięskiem, co?
Ja jem tak:
Zamiast chleba biorę schabowego. Smaruje smalcem i kładę plasterek szynki. To smaruje cebulką ALE TYLKO SMARUJE przecież trawy nie jem, no bez jaj. Na to talarki z suchej krakoskiej. To posypuje z kolei tartym kurczakiem i polewam sosem z krwi i żółci bydlęcej. Na to kładę drugiego schabowego. Niebo w gębie.
Jak to mawiają Hiszpanie "carne con carne" hehe
Mój syn ma niedługo komunie, już załatwiłem z księdzem żeby zamiast wafla dał mu suszonej wołowiny. A jak mały był i Jowita chciała mu cyca dawać to kazałem słoniny natopić. Ludzie przecież nie trawią mleka głupia kobieto
#heheszki #pasta #bekazwegetarian #bekazmiesozercow
@Gothagami: ja zawsze daje boczek do srodka.