Wpis z mikrobloga

@qrk: poszperalem troche, tak rozsadnie bedzie ok 250 kluczy. Chodzily kiedys ciut drozej, ale wiadomo obecnie raz ze ciezej sprzedac, dwa ze na ch i tak trzeba czekac na kupca wieki. Mysle ze za 250 zejdzie w miare ok, mozesz probowac pod 300 nawet bo float dobry ale to z cierpliwoscia.
@Perlo: Na markecie, czasem warto posiedzieć kilka minut i poinspektować :) Już sporo Case Hardenedów tak wyrwałem po taniości.
@Perlo: AHHH stare dobre czasy z 5-7 i Akaczami ( ͜͡ʖ ͡€) Teraz ciężko coś ustrzelić bo dużo ludzi tak żeruje, chociaż nie powiem, bo nadal można tak zarabiać.
@qrk: Wyrwałeś na markecie? Nieźle. Ja kiedyś też polowałem na CH różnych kos (fiveseven były oklepane). Niestety teraz od kilku miesięcy nic nie wyrwałem. Czasami zerknę na różne kosy, ale już nic fajnego się nie trafia. Gratuluję ustrzelenia perełki.
@grzesix2: bo jak jest rzadki case hardened (dużo niebieskiego) to jest warty dużo ponad market. Jednak nie wszyscy wiedzili, że niebieskie CH są tak dużo warte i sprzedawali je na markecie. Rzadkie patterny na reddicie kosztują dużo więcej.