Wpis z mikrobloga

Mirki która sieć oferuje abonamet w najlepszej cenie? chodzi mi o pakiet bez limitów.W play za przedluzenie oferty proponuja mi 55 zł abonamet bez telefonu (w tym roaming nielimitowane minuty, SMS‑y i MMS‑y + 500 MB / 30 dni). Jakbym dobierał telefon to plus 20 do abonamentu. Dostane gdzieś lepszą ofertę? #gsm #telefony #play #orange #plus #tmobile
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawelzat: play przedłużeniówka 25zł no limit na wszystko plus 7gb internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°) na czas nieokreślony ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@MtEden
@pawelzat potwierdzam, ostatnio przedluzalem i byłem pozytywnie zaskoczony ofertą. Wszystko no limit +7gb neta i umową na czas nieokreslony. Załatwiłem przez infolinię.
  • Odpowiedz
@pawelzat: @PurpleHaze: nawet nie trzeba skladac wypowiedzenia. Najpierw zaproponowali mi 39zl to powiedzialem wprost ze tmobile ma oferte na przeniesienie numeru za 30zl i w tym przypadku nie widze zadnego argumentu aby zostac w play. Po chwili przedstawiła mi oferte za 25zl, która IMO jest chyba nie do przebicia na dzisiejsze warunki jesli chodzi o abonamenty.
  • Odpowiedz