Zbierzemy w jednym wątku najbardziej wkurzające rzeczy w pokemonach?
Jak dla mnie jest to error w czasie walk w gymach spowodowany tym że Twój awatar zaczyna sobie swobodnie biegać po mapie. Przeżyłbym to jeszcze gdyby dało się wrócić do tego gyma i kontynuować walkę. No ale NIE, wybierasz sobie skrupulatnie szóstkę pokemonów i przed pierwszą walką wyskakuje ERROR -.-
@errorek95: często brakuje tych 10 minut niestety :( Przydałaby się jakaś blokada pozycji naszego awatara w czasie walki w gymie. Chociaż nie mam pomysłu jakby mieli to rozwiązać, bo wiem, że mają na celu raczej uprzykrzenie życia graczom, którzy grają w biegu (czy to w komunikacji miejskiej czy samochodem)
@KisielBB: Miałem dzisiaj podobnie. Poszedłem specjalnie spory kawał do gyma wyczajonego jakiś czas temu, chciałem go trenować, wybieram szóstkę -> GO -> error -> network error. I softban na parę minut w nagrodę powodujący network errory przy wszystkim, co chce się zrobić. Wyłączam i włączam apkę, po paru minutach ban znika, wybieram szóstkę, error. #!$%@?.
Robiłem wszystko. Wyłączałem i włączałem wifi, wyłączałem GPS tuż po wybraniu szóstki, stawałem w różnych miejscach,
@Dryblas: Jest to trochę inny problem niż ten który opisałem na górze, ale też się z nim spotkałem. Takiego gyma widziałem przez 2-3 dni: w czerwonym gymie na levelu drugim stał Vaporeon i Arcanine i dwa razy w ciągu dnia tam podchodziłem i network error, a potem gdy wyłączyłem apkę to nie chciało mi się zalogować ponownie - musiałem trochę odczekać by cokolwiek zrobić w grze. Wyglądało tak, jakby nie tylko
@KisielBB: najbardziej wkurza mnie brak fastpokemapy - dlaczego? - jesli widze pokemona wychodze po niego a pokemapa pozwala mi go odnalezc, brak pokemapy sprawia ze nie chce mi sie błądzic po miescie ani czasem wogole wychodzic. Ceny w sklepie sa dosyc wygorowane. Usuniecie sightingsow przy predkosci ok 40kmh - po co?? Slabe nabijanie kilometrow na jajkach i buddy plus za niskie maksymalne predkosci. No i monopol praktycznie niebieskich gymow w poznaniu
Jak dla mnie jest to error w czasie walk w gymach spowodowany tym że Twój awatar zaczyna sobie swobodnie biegać po mapie.
Przeżyłbym to jeszcze gdyby dało się wrócić do tego gyma i kontynuować walkę. No ale NIE, wybierasz sobie skrupulatnie szóstkę pokemonów i przed pierwszą walką wyskakuje ERROR -.-
#pokemongo
Komentarz usunięty przez moderatora
@KisielBB:
Przydałaby się jakaś blokada pozycji naszego awatara w czasie walki w gymie. Chociaż nie mam pomysłu jakby mieli to rozwiązać, bo wiem, że mają na celu raczej uprzykrzenie życia graczom, którzy grają w biegu (czy to w komunikacji miejskiej czy samochodem)
Robiłem wszystko. Wyłączałem i włączałem wifi, wyłączałem GPS tuż po wybraniu szóstki, stawałem w różnych miejscach,
Takiego gyma widziałem przez 2-3 dni: w czerwonym gymie na levelu drugim stał Vaporeon i Arcanine i dwa razy w ciągu dnia tam podchodziłem i network error, a potem gdy wyłączyłem apkę to nie chciało mi się zalogować ponownie - musiałem trochę odczekać by cokolwiek zrobić w grze. Wyglądało tak, jakby nie tylko