Aktywne Wpisy
docent1995 +27
poważnie jest aż tylu naiwnych frajerów? XD
to jest naprawdę straszne, że ten naród jest tak tępy.
#famemma
to jest naprawdę straszne, że ten naród jest tak tępy.
#famemma
matthewonthego +104
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Przez wzgląd na obecną demografię w Polsce:
http://telegrafdemograficzny.bblog.pl/i/blog/users/192156/files/Image/populationPyramid_Region_php7.jpeg
Chyba nikt już nie wierzy w emeryturę z ZUSu. Niestety, z podobnego powodu, nieruchomości nie dają nam szans na przyzwoity zwrot/dochód z najmu w perspektywie 30 lat.
Jak Wy się przygotowujecie na starość? GPW? Zagraniczne indeksy? Czy może sznurek w szafie?
#inwestycje #finanse #zus #emerytura #starosc #nieruchomosci #przyszlosc
Ja osobiscie w nieruchomości inwestuję i w kraju i za granicą. Z giełdą zaczynam przygode i myślę, że tam też się bedzie zarabiało.
Z tego co sie dowiedziałem, to kiepski okres sobie wybrałem na rozpoczęcie inwestowania, bo większość ludzi, których opinie czytałem przewiduje a to krach w najbilższych latach, a to koniec cyklu koniunkturalnego.
Natomiast co do normalnych nieruchomości to przede wszystkim największym zabezpieczeniem będzie
Pewnie relatywnie mało prawdopodobne ale ciekawe co w sytuacji, gdy taki hotel zbankrutuje?
W przypadku, gdyby podskoczyły raty, to pewnie wielu rentierów znajdzie się w sytuacji zmuszającej do sprzedaży nieruchomości, a wtedy może być trudno sprzedać . Wole poczekać na taki moment i ewentualnie wtedy coś w promocji wyhaczyć zwłaszcza, że w sumie nie dysponuje jakąś zawrotną ilością gotówki.
Myślałem
Wynajmuje jedno miejsce parkingowe dla siebie przy al. niepoldegłości w Waw (kosztuje mnie ono 450 netto), wiec możliwe, że to dobry interes, nigdy sie nie orientowałem.
Z giełdą tak, obecnie się uczę inwestować bo relatywnie jestem początkujący