@pasczakk A nie mógł byś zmieszać coś fajnego deserowego i mi sprzedać? Narazie mam same aromaty pod single a chętnie bym czegoś ciekawego spróbował. Pisz pw jak coś
Mam zrobione http://e-liquid-recipes.com/recipe/121795/Mother%27s%20Unicorn%20Milk tylko ma moc 4 mg nikotyny, ale za to ma ponad 3 tygodnie ;), wiec smakuje jak trzeba. wyslij mi adres na pw to Ci wysle 40 ml w gratisie ;), tak na sprobowanie wystarczy ;) a sobie minimalnie rozcienczysz pod siebie jesli bedzie za mocne
@pasczakk: sorry, w sumie straszna cebula wyszla ( ͡°ʖ̯͡°) . Ale jak bys kiedys mial do pozbycia sie czegos pokroju "aromatycznej bazy beznikotynowej" o zawyzonym koszcie przesylki to wolaj bo jestem mocno zainteresowany a moj stash to troche singli ale nic konkretnego nie moge zrobic a tez nie wiem w co strzelac. No i wymacz ze 2 razy wolam
@siej: postaram sie pamietac o tym... jak bartan sie nie odezwie z adresem to dam znac i podesle Tobie ;) ... jakby co to moge zrobic na niemcy kolejne zamowienie, i przeslac potem Tobie... ale do tego zamowienia juz nic nie dorzuce bo dostalem maila ze zostalo nadane
zamowilem z gremlindiy.com aromaty. niestety nie maja shipingu do polski(ale mam to nieszczescie ze jestem teraz w niemczech)
suma to 29x30 ml + 3 x 120 ml + 3x 15 ml = 1275 ml. chyba przegialem pale troszke
$221.78 =870 zl razem z przesylka...
deal czy nie deal?
zostaly mi jeszcze te aromaty....
polecicie mi cos ciekawego bym jutro mogl zmieszac?
mam nadzieje przez dluuuugi czas nie bede robil wiecej zakupow....
tylko ma moc 4 mg nikotyny, ale za to ma ponad 3 tygodnie ;), wiec smakuje jak trzeba. wyslij mi adres na pw to Ci wysle 40 ml w gratisie ;), tak na sprobowanie wystarczy ;) a sobie minimalnie rozcienczysz pod siebie jesli bedzie za mocne
(to ostatnie rozdajo liquidy w tym watku )