Aktywne Wpisy
jmuhha +37
Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w
BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo:
-on dojeżdża rowerem do pracy,
-ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
( ಠ_ಠ)
BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo:
-on dojeżdża rowerem do pracy,
-ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
( ಠ_ಠ)
OscarGoldman +293
początkowo frekwencja spada, ale w perspektywie kilku miesięcy, maksymalnie 2 lat raczej wzrośnie.
poza tym kluby nie tylko potrzebują kibiców, którzy przyjdą na stadion, ale tez tych którzy kupią szalik czy koszulkę w oficjalnym klubowym sklepie a nie na osiedlu
@taktykowo: nic się nie dzieje, bo to nie przez ceny biletów ludzie nie przychodzą na stadion, a oferowanie biletów poniżej progu rentowności jest idiotyczne.
wyciąłeś tylko druga połowę zdania :)
zgodnie z twoją tezą nie chodzą ze względu na słaby poziom (ok, z tym się zgadzam). prowadzi do tego, że cena biletu nie jest adekwatna do otrzymanego towaru, np. cena biletu na górnika łęczna są podobne jak
@taktykowo: może na trzecią albo drugą ligę
to ty twierdziłeś że wystarczy obniżyć cenę biletów i od razu wszyscy się rzucą, nie ja. Ja wiem, ze w Polsce nie ma kultury chodzenia na mecze, wiem że wielu ludzi być może
obniżyć ceną biletów i wyrzucić najbardziej zagorzałych fanów, tak by kibic legii mógł siedzieć bezproblemowo obok tego z wisły czy widzewa. tak by osoba z województwa małopolskiego mogła kupić bilety na normalny sektor
pisałem już wcześniej. nie kupują oficjalnych z klubowego sklepu, tylko swojej własnejprodukcji z nazwami fanclubów, bojówek, itp., czyli w sumie