Żona truła mi dupę, że chce mieć zestaw głośnomówiący w samochodzie. By nie musiała trzymać telefonu podczas rozmowy, mówi... By nie musiała go wyciągać wcale z torebki, taki na blutufie mówi...
Ja przegrzebuje całe to allegro, a to na szybę, a to na daszek słoneczny, a to za drogi, a to za mało funkcji...
Wczoraj dzwoni do mnie z samochodu i słyszę, że z jakiegoś zestawu głośnomówiącego, więc zdenerwowany pytam się czy kupiła bez mojej wiedzy ?!?
- Nie, włączyłam bluetooth w telefonie i się połączyłam z samochodem
@orzelek76: Zgadzam się. Na swoją obronę dodam tylko, że w tych autach nie montowali seryjnie zestawów. Kupiliśmy używany i widocznie poprzedni właściciel to zrobił. Co prawda przy drążku zmiany biegów jest dołożony jakiś przycisk z napisem Nokia, ale gdy go naciskałem nic się nie działo, a lenistwo nie pozwoliło mi drążyć tematu. Po tylu latach nawet zapomniałem o jego istnieniu.
Co prawda przy drążku zmiany biegów jest dołożony jakiś przycisk z napisem Nokia, ale gdy go naciskałem nic się nie działo, a lenistwo nie pozwoliło mi drążyć tematu. Po tylu latach nawet zapomniałem o jego istnieniu.
@twardystefan: To teraz się zastanów: przycisk i w ogóle połączenie ogarnęła żona czy jej bolec na boku, z którym chce częściej rozmawiać...
By nie musiała trzymać telefonu podczas rozmowy, mówi...
By nie musiała go wyciągać wcale z torebki, taki na blutufie mówi...
Ja przegrzebuje całe to allegro, a to na szybę, a to na daszek słoneczny, a to za drogi, a to za mało funkcji...
Wczoraj dzwoni do mnie z samochodu i słyszę, że z jakiegoś zestawu głośnomówiącego, więc zdenerwowany pytam się czy kupiła bez mojej wiedzy ?!?
- Nie, włączyłam bluetooth w telefonie i się połączyłam z samochodem
@twardystefan: Ale że żonę tak długo trzymasz... x.X
@twardystefan: To teraz się zastanów: przycisk i w ogóle połączenie ogarnęła żona czy jej bolec na boku, z którym chce częściej rozmawiać...