Aktywne Wpisy

Salido +218
Minął 53. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 9 osób.
254 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
274 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 9 osób.
254 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
274 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-3
Pobierz
Fjubens +11
źródło: 1000020207
Pobierz

— Edy Poppy
#zwiazki #tfwnogf
Jest też kolejny przypadek - ci, których nigdy nikt nie chciał, nie chce i raczej nie zechce, przedstawicielstwo tego gatunku często jest pod jednym z użytych tagów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"W tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz"
Jeden z cytatów na pierwszy rzut oka głębokich a jak przemyśleć to jednak głupich.
Bo chodzi o to że dziewczyny lubią jak się zlewa. My zlewamy te których nie chcemy, więc one za nami latają... Jeśli chłopak pokazuje że może dla dziewczyny zrobić wszystko to ona się przywyczaja i zlewa jego.... Tak jest zawsze. Chcecie zdobyć dziewczynę zlejcie ja czasem. Będzie za wami szalała. Wiem z doświadczenia. To trudne, bo jeśli nam na kimś zależy to chcemy dla tej osoby jak najlepiej, ale działa
@Tomo_BiF: Tutaj należy podkreślić, że nie chodzi o zlewanie w fazie poznawczej, tylko późniejszej. To znaczy, jak dziewczyna daje jakiś znak, to one nienawidzą być zlewane. Dopiero w późniejszych relacjach nie możemy za nimi latać jak pieski. Wydaje mi się, że nie chodzi tutaj jednak o "zlewanie" co szanowanie siebie i swojego czasu. Jeżeli mamy coś zrobić to to robimy
Komentarz usunięty przez autora