Aktywne Wpisy
Sylvio19 +77
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
ChamskoCytuje +1260
Co za patologia w tej Polsce. Dziś w Biedronce jest promocja 12+12 piw gratis. Dopiero 10 rano a już zapijaczone czerwone mordy pakują pełne wózki piw XD oczywiście musiałem przez to jechać do biedronki 10km dalej, bo u mnie wszystkie już były wykupione.
#patologiazmiasta #patologiazewsi
#patologiazmiasta #patologiazewsi
Dziewczyna z ktora jestem od 3 lat powiedziala mi ze to koniec, wiazalem z nia cala swoja przyszlosc, jestem typem czlowieka ktory woli stabilnosc niz latanie od panny do panny, rozumiecie, cale moje przyszle zycie, kazda jego sekunde, wyobrazalem sobie z nia. Teraz, gdy jej nie ma, nie jestem w stanie się z tego otrzasnac. Jestem człowiekiem który jest bardzo otwarty, moze modelem nie jestem, ale brzydal też ze mnie nie jest, mam wielu znajomych, i jednego przyjaciela. Nie wiem co mam robić. Kiedyś, gdy była ona, wracałem do domu, cieszyłem się życiem, gadałem z nią a także z innymi. Teraz zamknalem się na innych ludzi, siedzę sam w pokoju powtarzając sam do siebie że będzie dobrze. Mój utopijny świat legł w gruzach. Nie wiem co mam zrobić. Dochodzi do tego fakt, że całkowicie nie daję sobie rady na studiach, raczej mała szansa że dam radę zaliczyć wszystko.
Dacie mi jakieś rady? Nie wiem co mam robić.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Czas leczy rany. Przede wszystkim wychodź do ludzi przy każdej okazji, przechodziłem coś podobnego, tyle że to ja wyp*** pannę z domu. 2 tyg później latała już za mną inna, ale postanowiłem że będę wybredny ;-)
A teraz? Albo siedzę w pokoju, z bolącym ze stresu brzuchem, albo jeżdżę samochodem poza miasto, słuchając muzyki. Po prostu, jakkolwiek to zabrzmi - ja chciałem inne zycie niż wszyscy. Mieć dzieci, dom, spokój. I znalazłem osobę która też