Aktywne Wpisy
Jakimialemlogin +1209
Będąc na urlopie we Władysławowie zauważyłem ciekawą rzecz xD otóż patrol straży miejskiej przyczepiał się, legitymował i robił zdjęcia dziewczynkom na stoiskach z tatuażami i warkoczykami, a przy wejściu na plażę 3 razy w ciągu jednego dnia spotkałem oszustow grających w 3 kubki i nikt ich nie legitymował ani nic xD #wladyslawowo #morze #morzebaltyckie #wakacje #urlop

kuba-rozpruwa +152
Friedrich Merz w rolkach na Instagramie namawia młodych ludzi na szkoły branżowe, zachęca ich ponieważ wielu młodych ludzi pyta się go co mogą robić w przyszłości. On często odpowiada że studia to nie zawsze jest najlepsze wyjście, często zachęca młodych do nauki konkretnego zawodu.
A w Polsce?
Jak idziesz do szkoły branżowej to przez jakieś 60% społeczeństwa jesteś uważany za patologie/nieuka/nieudacznika bo jak to tak bez studiów. A to wszystko dzięki super
A w Polsce?
Jak idziesz do szkoły branżowej to przez jakieś 60% społeczeństwa jesteś uważany za patologie/nieuka/nieudacznika bo jak to tak bez studiów. A to wszystko dzięki super
źródło: temp_file1557895610165682690
Pobierz

Nocna to chyba nie najlepsza pora na takie pytania, ale zachowam na dzień, bo ciągle zapominam…
Potrzebuję w miarę taniego smartfona/tabletu z wejściem na kartę SIM (preferuję drugą opcję), który
NIE
MA
APARATU.
Nie ważne jakiego - ani z przodu (w ostatecznej ostateczności), ani z tyłu nie może go mieć fizycznie. Tak, to bardzo istotna kwestia, inaczej bym nie pytał. Problem w tym, że aparat to już przecież nie ficzer, a standard, i cholera jasna… no nie mogę znaleźć czegoś takiego. Nie potrzeba ultra procesora czy grafiki, chodzi głównie, by móc internetować i wykopkować.
Pobieram od każdej drużyny 200 złotych i słucham państwa!
źródło: comment_q3itR0yxQTCDw8PsoGhFqHRu0xKkyjHA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora