Aktywne Wpisy
Tymariel +320
Hej Mirki i Mirabelki. Wczoraj wskoczyła mi nowa odznaka. Jestem już na wykopie od 15 lat. Z tej okazji mam zaszczyt ogłosić, że organizuje #rozdajo 150€ dla jednego Mirka/Mirabelki!
Zasady:
- Zieloni nie
- pato tagi tez nie
- Daj plusa!
- kliknij w pajacyka! https://www.pajacyk.pl/
- W komentarzu wrzuć zabawnego mema, lub napisz na co by poszła wygrana
- czas na danie plusa i komentarza to 24h od dodania tego wpisu.
Zasady:
- Zieloni nie
- pato tagi tez nie
- Daj plusa!
- kliknij w pajacyka! https://www.pajacyk.pl/
- W komentarzu wrzuć zabawnego mema, lub napisz na co by poszła wygrana
- czas na danie plusa i komentarza to 24h od dodania tego wpisu.
gaca1111 +248
#poznan #bekazpodludzi
Środek miasta, pod samą politechniką poznańską, na ruchliwej ulicy.
Miejsce, które mijają setki ludzi dziennie.
I od dobrego miesiąca wisiał tu cały zestaw plakatów z (tfu) leninem.
Z dumą prezentujący symbole totalitaryzmu przez który zginęły miliony ludzi.
Zapraszający na wykłady w obronie (tfu) lenina - współtwórcy czerwonego terroru i wielkiego głodu 1921-1922.
Przywódcy kraju, który chciał wymazać nasze państwo z mapy, bo "Przez trupa Białej Polski prowadzi droga ku ogólnoświatowej
Środek miasta, pod samą politechniką poznańską, na ruchliwej ulicy.
Miejsce, które mijają setki ludzi dziennie.
I od dobrego miesiąca wisiał tu cały zestaw plakatów z (tfu) leninem.
Z dumą prezentujący symbole totalitaryzmu przez który zginęły miliony ludzi.
Zapraszający na wykłady w obronie (tfu) lenina - współtwórcy czerwonego terroru i wielkiego głodu 1921-1922.
Przywódcy kraju, który chciał wymazać nasze państwo z mapy, bo "Przez trupa Białej Polski prowadzi droga ku ogólnoświatowej
Przy okazji nietypowe #rozdajo. Jak tradycja nakazuje, wśród plusujących rozlosujemy jedną kulkę (tym razem USA). Dziś jednak nietypowo, ponieważ do rozdania mamy także.. koty. Jakiś czas temu przybłąkały się do nas dwa małe, rozkoszne kokosy (brat i siostra). Mają około 3 miesięcy i zostały przez nas odrobaczone i zaszczepione. My niestety nie możemy ich przyjąć, ze względu na naszą terytorialną kocice ale mamy nadzieje, że wśród mirków znajdzie się entuzjasta kocich szkrabów i je przygarnie (oczywiście razem z kotami dorzucimy od siebie coś ekstra ;-)). Dla zainteresowanych szczegóły podeśle na skrzynkę, tymczasem ich zdjęcie możecie zobaczyć w pierwszym komentarzu.
Szukamy też kogoś do pomocy przy promocji na reddicie. Oczywiście nie za darmo. Miłośników polandballa, którzy dobrze znają angielski, mają czas i sprawnie poruszają się po reddicie, zapraszamy do kontaktu.
Starczy tych ogłoszeń parafialnych. W spoilerze cennik dla osób niezorientowanych. Czołem!
Zdjęcia (nie wszystkie): http://imgur.com/a/cuT8S
#reddit #praca #koty #smiesznekotki #mikrobiznes #polandball #countryball #januszebiznesu #diy #handmade #robotkireczne #szydelkowanie #rekodzielo #mirkorandom #pokazkota
@Dakkar: Jak kiedyś wrzuciłem Wasze fotki na Imgur, kilka osób napisało, żebyście założyli konto na Etsy, może warto byłoby zacząć od tego.
@Mordeusz: Na etsach raczej inny typ klienta przesiaduje ale z czasem też zamierzamy tam wkroczyć.