Aktywne Wpisy
diGIO +73
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +186
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Jakie macie pomysły na zorganizowanie takiego wielkiego turnieju, oczywiście mam nadzieje ze #fut nie wchodzi w gre, tylko gra już drużynami normalnymi. napiszcie o swoich pomysłach i przemyśleniach na temat tego eventu, Dla niezorientowanych w temacie, chodzi nam o stworzenie ligi/turnieju FIFY 17 NA #pc
#fut17 #gry #origin
! @Pidzej94 @Piaer @olekturbo @Andczej @xDgg @310kalorii @Hgvo @Kozak_Lkr @rwL_ @mrozny100 @marek264 @Morsol @duszek360 @ZmutowanaFrytkownica @Mietu @sportowy_swir @Sylgnaros @krzyu @czlapka @Janas
Co do organizacji to pewnie jakąś drabinkę byłoby najwygodniej i najszybciej rozegrać. Z grupami za dużo meczy. Chyba, że nikomu nie będzie zależało na czasie.
mysle ze trzeba zrobic grupy, a potem drabinka( ͡° ͜ʖ ͡°)
po losowaniu mozna wyznaczyc lidera kazdej grupy co spisze wyniki, tak zeby jedna os nie musiala sprawdzac 60 meczy x4?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
najlepiej podział na grupy, a potem drabinka z meczem + rewanżem
Dodatkowo coś w stylu:
- jeden mecz gramy drużyną powiedzmy 4.5 gwiazdki, a rewanż 4 gwiazdki
- możemy zagrać tylko 2 razy tą samą drużyną na przestrzeni całego sezonu:)
- ustalić liczbę drużyn w lidze i podzielić na 1. lige, 2. itd. i jeśli będziemy grać więcej niż 1 sezon to zasady