Aktywne Wpisy
OscarGoldman +65
lopezox +1
Planuję zakup nowego telefonu. Do tej pory kupowałem zawsze telefony z serii Xiaomi Redmi Note i byłem zadowolony. Obecnie stwierdziłem, że może warto kupić coś z wyższej półki i zastanawiam się nad iPhonem 15, natomiast nie ukrywam, że cena dość spora. W związku z tym pytanie czy iPhone jest naprawdę warty swojej ceny, czy płacimy głównie za logo? Co takiego ma iPhone że jest tak ceniony i uważany za najlepszy? Naprawdę jest
Czy warto kupić iPhone?
- Tak 43.8% (56)
- Nie 56.3% (72)
PS co to za auto, w którym uszczelka pod głowicą kosztuje 700 zł?
Pozdrawiam janusza biznesu
@solidsnake7: a ja nie dam go wprowadzać w błąd. Jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to byś wiedział że piszę tutaj głównie o tym że ponosi odpowiedzialność z tytułu rękojmi, w przeciwieństwie do tego co większość januszy tutaj pisze np. że hurr durr nie jesteś firmą to olej typa. Czy w zakresie tej wady to nie wiem, ani nie widziałem auta, ani nie
Chciałem byś przytoczyłeś wyroki, nie przytoczyłeś, chciałem odniesienia do UPG nie zrobiłeś tego. Widać że brać Ci ogłady i kultury a do tego i wiedzy praktycznej. Usuń konto ʕ•ᴥ•ʔ
@pwone: Dokładnie tak, nie ma szans udowodnienia tego.
@solidsnake7: Mówi to człowiek, który zaczyna dyskusję od "dziecko" do kogoś kogo nawet nie zna? Ty wymagasz ogłady i kultury skoro sam jesteś największym burakiem?
nic mu nie każę, po prostu prostuje bzdury januszy prawa którzy się tutaj wypowiadali. Wskaż mi gdzie powiedziałem że przegra taką sprawę i ma uznać
Komentarz usunięty przez autora