Wpis z mikrobloga

@RRybak: co do tego że pod tagiem #rower wrzucają wyniki z #rowerowyrownik to masz rację, też bym to rozgraniczył no ale tyle osób już tak wrzuca że nie przetłumaczysz, jedyne co ratuje to czarnolisto niestety :C, ew przeforsować jakiś nowy tag z rowerem ale bez tego odliczania, ogólnie brakuje mi jakiejkolwiek moderacji i kontroli nad tagami na mikro, chociażby najmniejszej, szkoda że nie można tworzyć prywatnych tagów (chociaż nie wiem jakby
@minusuj: @Lrrr: no problem jest, że jak wrzucę równik na czarną listę, a rower na obserwowaną, to i tak przyjdzie wszystko... :/ trza by faktycznie przeforsować coś dla automatu, albo narzekać jak ja dzisiaj bóle dupy, żeby inni oduczyli się mieszać oznaczenia...
@anonim1133: nawet nie zamierzam :P, po pierwsze to nie mój ból dupy :D, po drugie wiesz że tagi na mikro (i chyba tak samo w znaleziskach) to dosyć ruchoma kwestia, a po trzecie ja już swój pierwszy ból dupy przerabiałem dawno temu i nauczyłem się z tym żyć, jak nie ta sytuacja to inna, poboli i przestanie, w końcu po co się wkurzać na coś na co nie masz większego wpływu