Wpis z mikrobloga

@kepasaparadox: U mnie też niebiesko w cholerę i czuję, że tylko ja z nimi walczę i odbijam gymy (które i tak tracę po 30 minutach).

A poksy mam tak słabe w porównaniu do @boa_dupczyciel: że aż żal dupę ściska ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jedynie Arcanine 2400CP, a za nim Snorlax 2100, Gyarados 2050, Snorlax 1950 i dalej jakieś Vaporeony i Victreebele po 1900 ( ͡°
@Dryblas: jedyna opcja żeby trzymać gymy to nie odbijać przeciwnikom tylko koksić swoje. no i to też nie przejdzie w pojedynkę, tylko trzeba co najmniej 3 osoby. najlepiej jak ktoś ma defendera bubblestratowego, bo o ofensywe łatwiej i zawsze coś się znajdzie (nie polecam usuwania żadnych poków poniżej 25 cp). karpiowanie też jest dobre, wtedy nie polecam usuwania poków poniżej 100 cp :)

my się na grupie na fejsbuku "integrujemy" i
@Dryblas: zapomniałem o najważniejszym - nie rób ewo poków z wysokim IV*, dużo ważniejsze jest wysokie CP - trzeba oszczędzać proch, żeby mieć kilkanaście mocnych pokemonów, a nie 3 ze 100% IV i wydać na nie 150 k prochu

@boa_dupczyciel: Lepiej, miesiąc temu, Poliwratha wtedy zrobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja cały hajs z gymów inwestuje w inkubatory, bo wpada dzięki nim dużo expa, dustu, cukierków i nowe Poki.
Wczoraj kupiłem za hajsy 550 coinsów, a dzisiaj wydropiły mi dwie dyszki, teoria się potwierdza.

No i level nadganiam, mam challenge wbić 30 do końca przyszłego tygodnia, ale nie wiem czy da radę.
Szybko wbijam, bo łapię
@boa_dupczyciel: Ja wczoraj, ale krótko, bo zimno było ;) Ale dzięki rowerowi nałapałem szybko tyle ile było trzeba, plus doszedł Dratini i Kabuto.
Jutro idę na Omanajty :)
A przy pracbazie mam resp Aerodactyla, w końcu w Pokedexie się pojawił.