Wpis z mikrobloga

@kopek: Jeśli dany pakiet hostingowy nie zabrania (nieraz najtansze hostingi daja ograniczenia np. 10 domen na konto hostingowe) to możesz praktycznie nieograniczoną ilość domen i tak jest pewnie w przypadku ovh-podpinasz ule potrzebujesz.
  • Odpowiedz
@kopek: Jak zwykły shared czy vps to może vipower.pl. Korzystam i polecam. Teraz w sumie to taki bardziej serwer FTP sobie zrobiłem z tego serwerka, ale kiedyś trzymałem u nich takie większe forum, które przeniosłem z innego hostingu, który płakał, że mu serwer zabijam obciążeniem. Po przenosinach do vipower.pl nawet słówka nie pisnęli, że jest coś nie tak.
  • Odpowiedz
@kopek: Na większości hostingów do jednego serwera można mieć więcej niż jedną domenę. Kiedyś, jeszcze wiele lat temu, pakiety miały ograniczenia w rodzaju liczby serwisów www, czyli wskazań domen na katalogi. Natomiast dziś w zasadzie się tego nie spotyka.

Zwróć uwagę na inne ograniczenia, na przykład pakiet, zwłaszcza najtańszy, może mieć tylko jedną bazę danych, co może powodować, że nie będziesz w stanie postawić na nim 2 osobnych serwisów.

Ze swojej
  • Odpowiedz