Wpis z mikrobloga

Jaki jest w koncu myk na 2.01$ za "free"? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zakladacie konta na gmailu + "kropki" i uzywacie tej samej karty co np. 12h przy zakupach roznych rzeczy? czy mozna od razu kupowac z roznych kont co pare minut przy 1 i tej samej karcie?
- napisalem co 12h gdyz sam to stosuje i wszystko wyslane ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
#aliexpress
  • 10
@adam-molik: Ja robię w ten sposób, że zamawiam z jednej karty np na 10 kont gmail z kropkami kupony, jak zaakceptują kupony to loguje się na te 10 kont i zamawiam jakieś rzeczy z drugiej karty i tak w kółko XD Wszystko przechodzi ~50 paczek już jest w drodze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@adam-molik: @MaareeX: jeszcze raz ale powoli
chce kupic kupony 2 usd
mam 7 kont i na kazdym z nich kupilem po 2 kupony
jak był 3ci rzut to juz po kupnie od razu była anulacja
jak robilem kolejne multi to tez od razu była anulacja
kupony kupowalem uzywajac 1 karty bo tylko 1 mam
za zakupy placilem z przelewy 24

czy jest jakis dynks by kupowac znowu te kupony?
@adam-molik: zero odstępu czasowego, z jednej karty zamawiam kupony na 10 kont jak już pierwszy kupon aktywują to zaczynam się logować na konta po kolei i z drugiej zamawiam różne rzeczy i tak ciągle, bez żadnego odstępu i już z dobre 60 przesyłek leci xd
@adam-molik: Wszystko jedno IP, nic nie zmieniam, jedna przeglądarka, jak zbanują przeglądarke po prostu ją zmieniam na inną, ale ten ban na przeglądarkę jest tymczasowy i tak bo już dziś znów robię z chrome, wszystko mi przechodzi i ciągle jadę jedną kartą od początku cebuli i nie ma paczki która nie przeszła (z wyjątkiem tych 3 przedmiotów po centa co godzinę, tam aby chyba 2 rzeczy przeszły)
@MaareeX: to masz szczescie - bo mi sie wydaje, ze nie banuja przegladarki tylko karte, bo inaczej nie usuwaliby wszysktich kuponow z 1 karty :D
Na konta moge sie normalnie zalogowac, ale co z tego jak przy kazdym kuponie:
"We regret to inform you that the recent use of coupon(s) in your order has been identified as being in violation of the guidelines outlined in our General Rules for Coupon Use.