Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie mam już pojęcia co robić... 27 lat na karku, z różowa poznaliśmy się w szkole i jesteśmy w związku już 9 lat, mieszkamy razem od 7.
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach

Myślałem czy swojej meganki 2002 nie zmienić.
Nie spotkałem się z taką formą sprzedaży samochodów.
Razi mnie taka gwara januszy handlarzy.
Nie jestem purystą, używam sporo kolokwializmów z języka potocznego, ale bez przegięć.
To razi takie "w automacie".
Juz lepiej i nawet krócej napisać "automat" i to jest jezyk potoczny, jak się nie ma ochoty rozpisywać "z automatyczną skrzynią" lub "z automatem"
@Smartek: A3 z tego okresu W AUTOMACIE to prawdopodobnie automat starego typu. Ogólnie są one wytrzymałe o ile ktoś dbał o olej. Jeżeli podczas jazdy próbnej nie szarpie, gładko zmienia biegi, nie zamula to powinno być OK.
Nie warto jednak zamienić meganki 2002 na Audi z 97 jeżeli Megance nic nie dolega, takie moje zdanie. Nie napisałeś jaki silnik, jeżeli 1.6 + lpg