Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Stalionnn +47
#patologiazewsi #brutalizm
Podbiegł i odciął mu rękę. Brutalny atak na oczach ludzi
Barbarzyński atak w Boguszowie-Gorcach na Dolnym Śląsku. Napastnik ranił człowieka mieczem samurajskim. Odciął mu rękę. Mężczyzna w stanie ciężkim trafił do szpitala. Policja zatrzymała trzy osoby, w niedzielę zostały doprowadzone do prokuratury.
Do przerażającego ataku doszło w piątek około godziny 18 przy ulicy Reymonta. Świadkowie natychmiast ruszyli na pomoc rannemu mężczyźnie.
- Potwierdzam, że takie zdarzenie miało miejsce. Czynności policyjne
Podbiegł i odciął mu rękę. Brutalny atak na oczach ludzi
Barbarzyński atak w Boguszowie-Gorcach na Dolnym Śląsku. Napastnik ranił człowieka mieczem samurajskim. Odciął mu rękę. Mężczyzna w stanie ciężkim trafił do szpitala. Policja zatrzymała trzy osoby, w niedzielę zostały doprowadzone do prokuratury.
Do przerażającego ataku doszło w piątek około godziny 18 przy ulicy Reymonta. Świadkowie natychmiast ruszyli na pomoc rannemu mężczyźnie.
- Potwierdzam, że takie zdarzenie miało miejsce. Czynności policyjne
po prostu zapuszczamy sobie testy z wait, ale z opcjami dodatkowymi - zatrzyma się test gdy pojawi się błąd i można łatwiej dość co gdzie i dlaczego. może to sobie działać w tle nawet godzinami, oczywiście zależnie od tego jaki typ testów mamy i jak długo zajmują, w moim przypadku niewiele ich i lecą 250ms.
watch -b -e -n 1 ./bin/phpunit
#php #programowanie
troche sie rozpisalem o pierdółce, w sumie mam kaca i tak tylko się chwale
$this->assertEquals($command->endDate, new DateTime("+2 hour"), 1);
w tym wypadku 1 sekunda nikogo nie zabije ;)
->setDeletedAt(new DateTime);
oczywiście nie powinien być tak obiekt wstawiany, tylko wyciągany ze wstrzykniętej fabryki do dat... którą bym sobie mockował... Mam nadzieje, że obaj rozumiemy już jak absurdalny to byłby pomysł w tym wypadku :D
Anyway, dziś właśnie z takiego powodu miałem rozstrzał, bo robiłem asercję equals miedzy tak zainicjowanym obiektem, a stworzony drugim. Zazwyczaj powinno dzialac, ale