Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +120
Postanowilam przeczytać lektury szkolne od nowa.
Właśnie skonczylam Kamienie na szaniec. Wiem, ze jest sporo kontrowersji wokół, ale mnie kompletnie zmiazdzyla (czytana ostatni raz 15 lat temu).
Zabrałam się za Wesele Wyspiańskiego, z racji ze mieszkam blisko.
Jak sądzicie, co nastepne?
#ksiazki #lektury
Właśnie skonczylam Kamienie na szaniec. Wiem, ze jest sporo kontrowersji wokół, ale mnie kompletnie zmiazdzyla (czytana ostatni raz 15 lat temu).
Zabrałam się za Wesele Wyspiańskiego, z racji ze mieszkam blisko.
Jak sądzicie, co nastepne?
#ksiazki #lektury
Jakie jest oficjalne stanowisko wykopu na temat Kukiza?
Ja go szanuje najbardziej z partii w parlamencie , podoba mi się to że walczy z obecnym systemem, ma wolnorynkowe poglądy ale słyszę opinie że "nie wolno mu ufać", "często zmienia zdanie" , "jest pajacem". Jakieś poważne przykłady na niekorzyść Kukiza?
#kukiz #polska #polityka
Nowoczesna i PO to sprzedawczyki, a Kukiz zamiast nam pomagać to nieraz podaje rękę Petru!1111
Taktyka #neuropa
PiS to oszołomy, dyktatorzy, nie lubię ich a Kukiz to przystawka PiSu. Ludzi na poważnie interesujących się polityką jest niewiele. Większość opiera się na emocjach. Ten kto dostaje newsy z TV- jest za #neuropa ,ten kto wmowił sobie że PO to niemcy, bo usłyszał od ludzi to popiera PiS.Około 5 %
Szczery, prostolinijny facet, ale jak dla mnie zbyt prawicowy, a ten jego twór to żadna opozycja. Większość głosowań 1/3 za, 1/3 przeciw, 1/3 wstrzymuje się od głosu.
Na pewno ma prostackie odpały.
@sevenofnine:
I co to za prostackie odpały miał?
Odsyłam do koroluka
http://www.wykop.pl/link/3356501/kukiz-wierze-kaczynskiemu-jesli-chodzi-o-patriotyzm-czy-walke-z-korupcja/#comment-39431395
- po wyjściu ze studia Telewizji Republika rzucił pod nosem w obecności dziennikarki obelgę pisowskie k...y;
- kpi z urody innych, niepisowskich dziennikarek (Napisałem do tej pieknej :-) pani Oracz sms);
- jeszcze innym przekręca nazwiska (Prawda, pani #!$%@?? Przepraszam - Opozda);
- notorycznie łamał słowo ws. przyjścia do programu
Kukiz faktycznie lubi kogoś przezwać ale jak dla mnie
Od kiedy szczerość oparta na obrażaniu to zaleta? Można być szczerym bez prymitywnych docinek. Rozumiem że osoba kierująca się emocjami wydaje się prawdomówna i prawdziwa, ale człowiek pretendujący do ważnych stołków powinien kierować się chłodną głowa. Dlatego jak zapytasz