Aktywne Wpisy
Tulky +9
Mam problem z #policja. Wczoraj w godzinach wieczornych byliśmy w pięć osób ze znajomymi na schodkach. Dwóch znajomych paliło lolki. Nagle podeszło dwóch policjantów przedstawili się i po krótkiej rozmowie powiedzieli znajomym że są zatrzymani i jadą na komendę.
Od tego momentu moja dziewczyna zaczęła nagrywać. Policjant kazał jej odłożyć telefon, dziewczyna stwierdziła, że może nagrywać. Policjant powiedział, że jak najbardziej może nagrywać, ale na czas interwencji ma nie mieć telefonu
Od tego momentu moja dziewczyna zaczęła nagrywać. Policjant kazał jej odłożyć telefon, dziewczyna stwierdziła, że może nagrywać. Policjant powiedział, że jak najbardziej może nagrywać, ale na czas interwencji ma nie mieć telefonu
akhdir +194
Paychoterapeutka zaproponowała mi poszukanie partnerki na tinderze xDD. Dobrze że nie przeglądanie instagrama w celu samowalidacji
#przegryw
#przegryw
#rocketleaguetrade
Gra warta kupna a community... Ludzie są raczej spoko, lecz jak natrafisz na Polaków to chyba lepiej się nie przyznawać xD Dosłownie (tak serio dosłownie) dotychczas tylko jedna osoba z Polski jaką spotkałem nie była rakiem, reszta od razu wyzywała, jeżeli tylko napisałem coś po Polsku.
Ale w każdej chwili możesz wyłączyć sobie chat i nie niczego nie czytać, tylko "komendy" w
Trzeba szukać nierakowych kumpli do gry, bo wtedy zabawa jest przednia. Jak idzie to jest super, jak nie to jest dobra zabawa przynajmniej. Dobrze mówię, @Nevertheless?
Nope, inne samochody itd. nie zapewniają przewagi. Mają mimalnie inne hitboxy i promień skrętu, ale to jest indywidualna kwestia gracza co
I nie będzie nigdy, ta gra sobie nie może na to pozwolić bo od początku jest strefa "e-sportowa". Będą dodawane skrzynki, klucze, DLC - ale to wszystko.
@Nevertheless: ok kolorki są spoko dzięki ;)
@Levusek: Dokładnie, autentycznie #takbylo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mroz3: Jeżeli checsz sobie pograć parę gierek dla luzu no i początkowo poćwiczyć to można samemu grać. Jednak na dłuższe granie typu 2h (tutaj jeden, cały mecz trwa 5 minut +