Wpis z mikrobloga

@Obserwer: Na można raka dostać często. Mnie dodatkowo denerwuje "bug" hooka. Oni nie potrafią tego naprawić? W ostatnim patchu niby coś z tym robili ale dalej wyciąga często za ściany itp.
@Obserwer: i tak by #!$%@? z hanzo. Był o tym wątek na reddicie. Snajperzy to brak hp w puli drużyny, przez co drużyna przeciwna skupia się na 5, szybciej ich ubija i ładuje ulti.
@najman: Nie jest kwestia czy by #!$%@?. Tylko chodzi mi o zachowanie tego typa. "If you are a good Hanzo i'm a good Torbjorn." po czym zmienil na Wdowe. Koles mu powiedzial ze jest dobra Ana. To ten mu odpowiedzial "I'm good widow too" i teksty typu "Nope, i am not playing zarya with ana and hanzo" i wybral wdowe :/ Typowi nie spodobal sie cudzy pick i zaczyna trolowac. Poczytaj
@Obserwer: A mnie wkurza, takie określanie, że od razu jakiś pick jest zły w danym momencie, szkoda że nie ma statystyk na wygrane na danych mapach, hanzo jest mocną klasą teraz zwłaszcza w kombo z zarią, wszystko zależy od podejścia i tego jak się dostosowujesz do taktyki. Ciężko się gra z kulą u nogi, kiedy widać, że coś nie działa i wypadało by coś zmienić, ale takie #!$%@? typu - noob
@Hasiomaszkietnik: Tak jak zaznaczylem wczesniej. Tu nie chodzi o to kto co bral. Tylko o podejscie. Wybieranie na zasadzie "#!$%@? nie podoba mi sie co wybrales wiec ja wezme jeszcze gorzej zeby Ci pokazac kto ma wiekszego #!$%@?". Tak jak napisal Najman: Pewnie z Hanzo i tak by nie wygrali. Ale tu chodzi o podejscie itd. Nawet jak koles bierze hanzo a inni go namawiaja o Zarye ktora byla jego first
Obserwer - @Hasiomaszkietnik: Tak jak zaznaczylem wczesniej. Tu nie chodzi o to kto c...
@Obserwer: No z tym się zgodzę i o tym też wspomniałem ludzie biorą jakieś utarte schematy, a nie dopuszczają myśli w ogóle, że można zagrać inaczej i leci bezpodstawna krytyka zanim mecz się zacznie, ale nie ważne jaką kompozycja, co najmniej 2 healerów zawsze potrzeba, może że jakieś dziwactwo z symetra to można 1 spróbować.