Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Czy w naszym przypadku żona powinna pójśc do pracy?
- Tak 94.4% (490)
- Nie 5.6% (29)
dexter-morgan +56
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
źródło: Screenshot_20241110_175811_Revolut
Pobierz
![Płoną dwa pociągi. Nieoficjalnie: podpalenie [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c1709f47ac43e078fc6dfd899ea63d663003d033d85ec4d801cfdc1ca9f23442,q80.png)

Mam pytanie o te kontrakty w eth.
Załóżmy że ktoś jeden stworzy, token, kontrakt... jak może nimi potem wejść na giełdę?
Co trzeba w ogóle zrobić aby jakaś giełda zaczęła akceptować własne monety..
i jak te kontrakty wymienia się na bitcoiny?
@NieKlam: podejrzewam, że musi to być popularna nowość, coś o czym się mówi, co jest ciekawym projektem i wszyscy myślą, że ich wzbogaci (jak DAO lol) albo musi to być "insiderska" gierka związana z ludźmi z danej giełdy, tzn. tworzony jest kontrakt-projekt przez kogoś z giełdy/mającego związki z giełdą i przez to wchodzi na trading. Inna opcja to mało ciekawy kontrakt-projekt i
Jeśli chodzi o tokeny, to jeśli zrobisz je zgodnie z odpowiednim standardem, to na zdecentralizowanych giełdach w stylu EtherDelta można nimi handlować od ręki... No ale znalezienie chętnych na zakup wypok-mierk-coina nie będzie takie proste...