Aktywne Wpisy

urzedniczatv +80
#famemma LINK PV CI KTÓRZY DOSTALI NIECH ZROBIA MI TU RENOMĘ DAJĄC PLUSA I KOM.
Ynfluencer +27
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.

Przykład
Button
a wywoła się jednorazowo animacja z
.mojaklasa:hover {
transform: translateX(5px)
}
Czy podszedłem do tego od dupy strony?
$(".toKlikne").on('click', function(e){
$('.mojaklasa').trigger('hover');
})
powinno dać radę
W zasadzie lepiej by to było zrobić nie jako hover, tyko .addClass('animacja') i .removeClass('animacja')
czy
To wkońcu co Ty chcesz?;p
https://jsfiddle.net/tw7k3xp2/
$(".doKlikniecia").on('click', function(e){$(this).addClass('klasazanimacjahover');
setTimeout(function(){
$(this).removeClass('klasazanimacjahover');
}, 300);
})
U mnie po prostu jeszcze element klikany ma inną animację gdy najeżdżam a inną chce jak kliknę więc to rozwiązanie mi pasuje :) Chyba, że istnieje inna opcja by zakończonej animacji usunęło klasę. Kiepsko napisane ale
Jak chcesz animację która się sama zakończy, to zrób lepiej coś na keyframes w css, a nie jakieś takie dziwne kombinacje