Wpis z mikrobloga

Czy ktoś może mi polecić dobre studio tatuażu w okolicach Katowic/Gliwic? Projekt mam swój w kolorze i chciałabym do końca roku go wytatuować, a przynajmniej umówić się na termin. :)
#tatuaz #katowice #gliwice
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ronavia: Z kolorowym tatuażem ja bym się wybrał do jednego z tych dwóch:
1. Sauron Tattoo w Rudzie Śląskiej (szczególnie Marzan ma wiele lat doświadczenia)
2. Ink Miners Tatoo (ja polecam Maję ale wszystkie dziewczyny dają radę ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
  • Odpowiedz
@Ronavia: Jak w Gliwicach to bardzo polecam Neverland (Krzysztof). Sam przychodziłem z własnym projektem i wyszło idealnie a był dość trudny wzór ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ronavia: w Rock'n'Roll jest kilku tatuatorów - warto znaleźć takiego, którego styl odpowiada projektowi. Przejrzyj galerie.

A jak co, to 24-25 września jest Tatoo Konwent w Katowicach - podejdź, przyjrzyj się pracom artystów, pogadaj i wtedy podejmij decyzję i się umawiaj.

Jedna rzecz - do dobrych tatuatorów trzeba się umawiać z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, więc nie wiem, czy będą jeszcze terminy do końca roku, ale pytaj :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Ronavia kazdy tatłażysta ma swoj styl i nie kazdy zrobi Ci to co sobie wymyslilas. Albo inaczej, zrobi ale po swojemu. Poogladaj co Ci sie podoba i wybierz taki styl ktory lezy najblizej tego co chcesz. No chyba ze zależy Ci na kalce 1:1 to co innego. W RnR Tattoo robia np takie rzeczy ale mi sie srednio widzi taka idea.
  • Odpowiedz
@Mehaty: Nie mam nic przeciwko by dany tatuażysta zrobił go po swojemu, może nawet sprawi, ze będzie jeszcze lepiej wyglądać albo zaproponuje by do niego jeszcze coś dodać :) ale tak jak piszesz, każdy ma inny styl i na pewno nie każdy mi się spodoba, ale koleżanka powyżej napisała, że ma się odbyć Konwent w Katowicach i bardzo chętnie się na niego wybiorę jeśli znajdę trochę czasu :p 1:1 nie
  • Odpowiedz
@katera: Dziękuję Ci za informację bo nawet nie wiedziałam, nie słyszałam o tym Konwencie :) Chętnie się na niego wybiorę jeśli będzie chwila czasu, a co do terminów to spodziewam się, że sobie poczekam, ale bez pośpiechu, ważne żebym już poszukała czegoś i się zapisała :p Mam parcie na ten tatuaż, ale będę cierpliwa i jak będzie trzeba to poczekam :)
  • Odpowiedz