@WilecSrylec: Deluxe zawiera gre i season pass (a dodatkowo remaster mw1). Season pass kosztuje tyle co gra (nie tylko w przypadku cod) wiec o co chodzi?
@WilecSrylec: Ani ea ani activision nie rucha. Firme zaklada sie po to by zarabiac pieniadze chyba nie? Za darmo moja rozdawac czy doplacac jeszcze? Burza byla o to ze w edycji kolekcjonerskiej bf1 nie ma nawet gry z tego co pamietam a nie stricte o cene.
@dob3k: Tylko dlaczego tutaj nikt nie wyśmiał ceny, skoro zawiera to samo i jest taka sama? (Faktycznie to jedynie remaster jest tam wart jakichkolwiek pieniędzy, ale to już subiektywne zdanie)
@WilecSrylec: bo malo mirkow spod #pcmasterrace gra na cod? Nie interesuje ich cod bo go i tak nie kupia a bf1 by chcieli. Otaguj konsole to wiecej oburzonych cena sie zleci.
@WilecSrylec: Ja od lat kupowalem zawsze wolalem grac na cod niz na cs czy bf i podstawke i wszystkie dodatki zawsze kupowalem, a tego ostatniego to nawet jednego map-packa nie kupilem. Znudzilo mi sie chyba albo mam za duzo dobrych gier do ogarniecia pozaczynanych
Na steamie życzą sobie 100€ za to więc nie lepiej XDD
#callofduty #pcmasterrace
Firma ustalila sobie tak cene jaka chciala. Nie chcesz nie kupuj. W czym problem?
Burza byla o to ze w edycji kolekcjonerskiej bf1 nie ma nawet gry z tego co pamietam a nie stricte o cene.
Otaguj konsole to wiecej oburzonych cena sie zleci.