Aktywne Wpisy
#korsir wielki, pusty zadufany w sobie, bezrefleksyjny łbie, ponieważ na wczorajszym live nie padło ani jedno słowo przepraszam w kierunku osoby, której życzyłeś śmierci w męczarniach wklejam ponownie zdjęcie z twojego yt i dopóki nie przeprosisz, będzie tu wisiało
Mi_Amas_Linukson +39
Od czterech lat jestem z człowiekiem, który jest uczuciowym analfabetą. Nie potrafi powiedzieć, że kocha, nie potrafi wyrazić żadnych swoich uczuć, przeważnie mówi że nie wie co czuje. Wszystkie negatywne i pozytywne emocje tłumi w sobie, w ogóle nie rozmawia o problemach. Zresztą uważa, ze nie ma żadnych problemów, bo przecież jest programistą i ma pieniądze, więc nie potrzebuje nic więcej do szczęścia. Całe dnie spędza przed komputerem. Myślałam, że najlepszym rozwiązaniem jego "schorzenia" będzie terapia, ale cóż do psychologów jego zdaniem chodzą same świry. Cały czas opowiada, że chce być ze mną już zawsze, jednak o żadnym ślubie nie ma mowy, bo on nie jest gotowy.
Jak dotrzeć do takiego człowieka? Czy w ogóle jest sens? Czy po prostu lepiej odejść?
#feels #gorzkiezale #niebieskiepaski #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Jak pragnę zdrowia, też macie podejście do związków, jak stare baby na wsi pół wieku temu.
Nie bije, nie zdradza, nie obraża, nie awanturuje się i wypłatę co miesiąc przynosi, to czego chcieć więcej?
Może jestem dziwny, ale związek dwojga ludzi, to jednak coś więcej niż wspólne mieszkanie we względnym spokoju.
@AnonimoweMirkoWyznania: A czy ty coś do niego czujesz, czy przyzwyczaiłaś się i tyle?
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: Asterling
Ale przedstawię Ci też własny przykład. Może to Cię bardziej usatysfakcjonuje.
Zaakceptował: Zkropkao_Na