@tuhna: Potwierdzam działa już znaczy się #euw bo tam się wlogowałem :) Ale i tak chce boosty :P Wczoraj to samo było! :P A się by nowego champa kupiło ^^
@tuhna: Nie wiem jak ty ale ja sobie na #euw już pograłem zalogowałem się napisałem komentarz i zadowolony staram się łączyć do gry i koniec... ;< Dawać moje boosty!!! :P
@tuhna: Od dłuższego czasu nie chce mi się użerać z ludźmi, więc gram tylko aramy. Dzisiaj pierwszy normal od dawna, wycarrowany tariciem, ludzie całkiem normalni, aż się zdziwiłem
@tuhna: Właśnie nie! :P Kiedyś było lepiej bo mogłeś grac ARAM przeciwko znajomym na Skype :P I ich focusowac i iliczyc własną wygraną ^^ Jeden zabity kumpel to punkt :P A jak Cię kumpel zabije to punkt dla niego to była frajda :D
@RexxarHell: I dziwne buildy, które działają. Moje ulubione to mana bruiser taric i soraka pod cdr/ap z liandry's. Poza tym, jakoś przy normalach (dopiero 29lvl) za bardzo się denerwuję, gram jak już naprawdę mam wywalone na pretensje innych. Do tego mało kto docenia supporty (mój main).
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dawno #rozdajo nie robiłam. Lubię podzielić się dobrym trejdem więc oddam 0.01 #bitcoin jednemu z plusujących Mirków. Losowanie równo za tydzień czyli w sobotę o 23:45
@fredzel: W ARAMy gram rzadko :P Bardziej for fun, żeby się odstresować po row lose :P