Aktywne Wpisy
mickpl +292
Lidia Czechak z pis pedzioła w Radiu Poznań, że klub parlamentarny pis poprze kredyty 0%
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
wanghoi +21
Czy to prawda, że ta polska witaminka pochodzi z cygańskiej rodziny i przebywała w domu dziecka? #neuropa #polityka #konfederacja #bekazprawakow
Po prostu mamy swoje zboczenie.
Heh, nawet futrzaki zakładają rodziny,
I co najgorsze, robicie z tego ideologię, zaklinanie rzeczywistości
Podniecające niebieskie lisy z penisami i cyckami, super
Uwazam, ze jest to #!$%@?, powiedz, czy mam prawo tak mysleć i wyrażać swoje zdanie ?
Poza tym gdzie żeś się człowieku znalazł w swoim życiu. 43 lata na karku i pienisz się bo ktoś lubi antropomorficzne liski xD Nie masz ważniejszych spraw na głowie?
I gdzie tu ideologia i to zaklinanie rzeczywistości? Niby gdzie ją "zaklinam"
Czemu się pienię, właśnie może dlatego, ze mam ponad 40 lat, mam już inne myślenie, inne postrzeganie świata, drażni mnie wszystko co odbiega od pewnych norm, nie jestem osobą tolerancyjną.
#!$%@?ą mnie rurki, dziubki i sweet focie mężczyzn, malowanie paznokci u mężczyzn i wiele, wiele innych spraw
To znaczy, nie przeszkadzają mi osoby homoseksualne, transeksualne itp
Chyba, ze zaczynają mi narzucać swoją inność wtedy się buntuję.
W przypadku waszym, mógłbyś nawet ukraść mamie futro zafarbować je na niebiesko, zrobić wykrój lisa i napchać tam trocin i spać z tym, to nie moja sprawa.
@siergiejew: Człowiek z zaburzeniami, nie wytrzymuje i sugeruje mi milczenie a 3 osoby z podobnymi zaburzeniami, go wspierają, dając plusy
Smutne to i zarazem przerażające
Mam odczucia, jakbym rozmawiał z jakimiś kosmitami, aż dziw, ze świat jest tak zróżnicowany i takich freaków też ma w swojej palecie różnorodności
Komentarz usunięty przez autora