To protect Anor Londo from devastation To unite all hollows within creation To denounce the evils of perseverance and death To make Souls players salty to their last breath
Ornstein! Smough!
Team Londo's shooting bolts at the speed of light Surrender now, or prepare to fight!
@Dolan: Mimo wszystko polecam. Fajne jest to, ze giniesz bo popelniasz błędy, gra jest wobec ciebie bardzo fair. @jokefake: Ja z Gwynem miałem chyba większe problemy niz z nimi nawet :D Udało mi się go rozwalić dopiero jak 6 razy z rzędu go sparowałem...
@lizardking_21: Nie ogarniam dlaczego ten boss obrósł taką legendą, pokonałem ich za piątym razem przy swoim pierwszym playthrough, a nie jestem żadnym wymiataczem. Dla porównania z pierwszym bosem w becie Nioh, Onryokim męczyłem się dobre 15 razy zanim go pokonałem, i nawet nie zlicze ile razy podchodziłem do kolejnego, Tachibana Muneshige.
Generalnie to w moim odczuciu żaden z bossów w DS nie był wielkim wyzwaniem, same lokacje za to były
@Lumpart: Ja przy pierwszym podejściu i tak samo gdy drugi raz przechodziłem. Gdy pierwszy raz przechodziłem grę to z jakimś ognistym pajacem się męczyłem niemiłosiernie, wbijał sobie miecz w brzuch i stawał się silniejszy.
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: No to brawo, ja jak grałem pierwszy raz to nic nie wiedzialem o Dark Souls i czego używać, na niezpatchowanej wersji, a poza tym, poszedlem tam na niskim levelu i chyba z 60 prób mi zajęło pokonanie go :D 20 godzin, bo liczylem :D ps. w ogole gosciu na tym filmiku też gra bez patcha, bo dostał Leo Ring, nawet przy pokonaniu Ornsteina pierwszego.
And make it Double
To protect Anor Londo from devastation
To unite all hollows within creation
To denounce the evils of perseverance and death
To make Souls players salty to their last breath
Ornstein! Smough!
Team Londo's shooting bolts at the speed of light
Surrender now, or prepare to fight!
YOU DIED.
#darksouls #heheszki
Cholera, pomyliłem adresy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jokefake: Ja z Gwynem miałem chyba większe problemy niz z nimi nawet :D Udało mi się go rozwalić dopiero jak 6 razy z rzędu go sparowałem...
Generalnie to w moim odczuciu żaden z bossów w DS nie był wielkim wyzwaniem, same lokacje za to były
ps. w ogole gosciu na tym filmiku też gra bez patcha, bo dostał Leo Ring, nawet przy pokonaniu Ornsteina pierwszego.