Aktywne Wpisy
othelo +600
Nowa edukacja już czeka za rogiem. Nie moje. źródło jbzd.
Lynch9 +41
TABLETKA DZIEŃ PO OD 15 ROKU ŻYCIA BEZ RECKI, MONSTER W ŻABCE OD 18 LAT XDDDDDDDDDD TEN KRAJ TO MEM!
Wygrały farbowane Julki które poszły do wyborów tylko i wyłącznie z hasłem "Nie będziesz szła sama" "Aborcja na życzenie!!!" - przygłupie Julki bez szkoły, bez wiedzy odnośnie funkcjonowania kraju, nie wiedzą nic o budżecie, gospodarce - ich mottem przewodnim i tym po co stanęły w kolejce do wyborów była ABORCJA. To jest
Wygrały farbowane Julki które poszły do wyborów tylko i wyłącznie z hasłem "Nie będziesz szła sama" "Aborcja na życzenie!!!" - przygłupie Julki bez szkoły, bez wiedzy odnośnie funkcjonowania kraju, nie wiedzą nic o budżecie, gospodarce - ich mottem przewodnim i tym po co stanęły w kolejce do wyborów była ABORCJA. To jest
Czy jak zaczne kurs na prawo jazdy w 2016 (osiemnastke mam w styczniu 2017) to jak zdam egzamin to będą obowiązywać mnie stare czy nowe zasady?
#kiciochpyta #prawojazdy dorzuce jeszcze #prawo
Zanim zdasz w sumie też...
@Kapitan_Zurow Na pewno? Bo nie chce mi sie jechac 20 km/h kiedy ograniczenie jest do 30km/h.
Jaka data widnieje na plastiku (prawie jazdy)?
Z ustawy o kierujących pojazdami:
Na moim przykładzie, egzamin praktyczny miałem 31 grudnia, zaś 18 urodziny pod koniec stycznia.