Wpis z mikrobloga

@Ghost_: @Rain_: Kiedyś chinole zrobili silkroad 2, ale nielegalnie i joymax się do nich d-----ł. G---o to było nie warte gry i jest zamknięte, nic nie miało wspólnego z silkiem oprócz nazwy (nielegalnej). Exp wolny? Jak na moje, to bardzo szybki, teraz expiłem na penonach to za questy i grind (jedną serię, a jest ich bodajże 3) masz jakieś 70-80%. Expowiska wolne, więc ja grając glewią biorę sobie
  • Odpowiedz
@Delus: a to nie wiedzialem ze taki jest przelicznik na silkroad - r. Myslalem ze to samo co rusro i po filmiku ktory wyzej ktos podlinkowal nie wygladalo na szal d--y.
Jak sie kiedys stworzy mirkoSRO to chetnie dolacze ;p
  • Odpowiedz
@glaaki: grałem jeszcze przed wprowadzeniem europy. Serwery zawsze z------e. Potem przeniosłem się na kSRO. Tam było fajnie, ale ta koreańska captcha, była do d--y. Później nawet na jednym prywatnym chwile pograłem. Najlepsze był strój złodzieja chińskiego, ale nie ten za 10k, tylko ten droższy.
  • Odpowiedz
@kopaka: @Yubi: @Delus: @matti05: @robmiejski1946: SRO skonczylo sie gdzies tak w 2009-2010 roku jak zmienili system jobow przedtem to byla jedna z najepszych gier MMORPG, jakby dodali jakis lepszy system anty-bot to w ogole ludzie by to oblegali jak teraz eve online, a przed europa to w ogole ten klimat byl najlepszy.
  • Odpowiedz