Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
czesc mirki, czy ktos z was uzywal preparatow/tabletek na wydluzenie stosunku?
Jest kilka preparatow na rynku ale nie wiem czy to cokolwiek pomaga a troche kosztuje, dlatego chcialbym poznac wasze opinie (jezeli oczywiscie braliscie cos :P)
PS. nie mam problemu typu, ledwo wejde, mija 10 sek a juz dochodze, ale chcialbym zeby moj stosunek byl dluzszy niz te 5 minut
#seks #zwiazki #kiciochpyta

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 9
  • Odpowiedz
Hah pamiętacie, kiedys byl taki serwis Insomnia i tam bylo masę takich tematów :) i nikt nigdy nie podał odpowiedzi, ktora by byla eliksirem na super dlugi stosunek
  • Odpowiedz
OP: @WujaAndzej
no nie wiem, wtedy raczej nie mialbym juz ochoty na seks, juz nie raz mi sie zdarzalo nie zaraz a dluzej przed stosunkiem i nie mialem ochoty

@Nova24
raz uzylem podobnej prezerwatywy i jak juz mialem dojsc to mi kompletnie opadl i nie bylo szans zeby wstal, od tamtej pory mam uraz do tego typu gumek, no chyba ze uzywalem jakiegos taniego zamiennika, ktory nie dzialal
  • Odpowiedz
MiłosnyWybranek: Ja nie miałem aż takiego wielkiego problemu z szybkim wytryskiem ale czasami jednak się pojawiał - zwłaszcza jak byłem zmęczony pracą.

Kupiłem ostatnio raz te Durexy Performa i naprawdę pomogły. Do tego stopnia, że teraz by dojść to tempo na końcu musi być naprawdę konkretne albo moja mnie musi konkretnie napalić.

Pamiętaj, że są dwa rodzaje Durex Performa - zwykłe i chyba MAX albo jakieś podwójne(mają jakiś dopisek do Performa). Ja korzystam z tych zwykłych i obawiam się, że przy tych lepszych byłby już problem z dojściem. :D
  • Odpowiedz