Aktywne Wpisy
snickers111a +1193
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
gadatos +84
#!$%@? mnie bierze jak widzę kolarza który jedzie ulicą a obok jest ścieżka. Z racji że dość często zdarza się taka sytuacja to lubię na takiego pedalarza zatrąbić i uchylić okno i wytłumaczyć mu czy wie czym jest ścieżka rowerowa
Wiele razy spotkałem się już z agresją i wyzywaniem
Jak myślicie czy moje techniki są dobre ? Czy dodalibyście coś od siebie ?
#rower #kiciochpyta #rowery
Wiele razy spotkałem się już z agresją i wyzywaniem
Jak myślicie czy moje techniki są dobre ? Czy dodalibyście coś od siebie ?
#rower #kiciochpyta #rowery
czesc mirki, czy ktos z was uzywal preparatow/tabletek na wydluzenie stosunku?
Jest kilka preparatow na rynku ale nie wiem czy to cokolwiek pomaga a troche kosztuje, dlatego chcialbym poznac wasze opinie (jezeli oczywiscie braliscie cos :P)
PS. nie mam problemu typu, ledwo wejde, mija 10 sek a juz dochodze, ale chcialbym zeby moj stosunek byl dluzszy niz te 5 minut
#seks #zwiazki #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
zupełnie za darmo
no nie wiem, wtedy raczej nie mialbym juz ochoty na seks, juz nie raz mi sie zdarzalo nie zaraz a dluzej przed stosunkiem i nie mialem ochoty
@Nova24
raz uzylem podobnej prezerwatywy i jak juz mialem dojsc to mi kompletnie opadl i nie bylo szans zeby wstal, od tamtej pory mam uraz do tego typu gumek, no chyba ze uzywalem jakiegos taniego zamiennika, ktory nie dzialal
Komentarz usunięty przez autora
Kupiłem ostatnio raz te Durexy Performa i naprawdę pomogły. Do tego stopnia, że teraz by dojść to tempo na końcu musi być naprawdę konkretne albo moja mnie musi konkretnie napalić.
Pamiętaj, że są dwa rodzaje Durex Performa - zwykłe i chyba MAX albo jakieś podwójne(mają jakiś dopisek do Performa). Ja korzystam z tych zwykłych i obawiam się, że przy tych lepszych byłby już problem z dojściem. :D