Aktywne Wpisy
ambasador_przegrywu +184
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kaja_Kern +9
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie
Mam bardzo smutną informację. Niestety z powodu utraty strony, działalność Kącika została zawieszona.
Moim marzeniem było stworzenie portalu, który różniłby się od innych, a przy okazji spełniał moją pasję. I to mi się udało, bo Kącik był pierwszą tego typu stroną na świecie.
Od samego początku moim zadaniem było gromadzenie najciekawszych treści sportowych, tak by czytelnik odwiedzając Kącik, w kilka minut zyskał wiedzę z całego dnia.
Moim celem było wystrzeganie się chwytliwych i kłamliwych tytułów, unikanie reklam szkodzących czytelnikom oraz pisanie krótkich, ale treściwych wiadomości bez zbędnego lania wody. Cieszę się, że każdego dnia realizowałem wyznaczone zadania.
W międzyczasie udało nam się także wesprzeć akcje charytatywne jak np. siatkarski Mecz Gwiazd, czy zrobić wiele dobrego w temacie przebudowy stadionu Pogoni Szczecin. Nasz maleńki Kącik był cytowany przez regionalne, a nawet ogólnopolskie media. Stronę odwiedzili znakomici sportowcy, a także kilkadziesiąt tysięcy unikalnych użytkowników. Jeśli choć jeden z nich był zadowolony z naszej pracy, to znak że było warto.
Czy Kącik zostanie reaktywowany? Tego jeszcze nie wiem.
Z pewnością wiążę się to z kosztami jakie należy przeznaczyć na stworzenie nowej strony, opłatę domeny i serwera.
Teraz czuję się trochę jak Błaszczykowski po przestrzelonym karnym czy Materla po walce z Khalidovem. Zanotowałem szybki nokaut i niespodziewaną porażkę. Ale przecież Błaszczykowski strzeli jeszcze niejedną bramkę, a Materla znów wróci na zwycięski szlak.
Przez ostatnie dwa lata robiłem to co lubiłem nie otrzymując w zamian choćby złotóweczki, ale od początku byłem tego świadomy. Robiłem to dla Was, a nie dla pieniędzy. Kącik był spełnieniem moich marzeń. Teraz te marzenia zostały ucięte. Trochę szkoda
- Miłego
- dnia
- Wam
- życzę
może zrób zrzut z mirko starych wpisów kącikowych i będziesz mieć kontent na nową stronkę
walcz! nie poddawaj się!