Wpis z mikrobloga

Mirasy, pojawiały się różne pomysły odnośnie wyborów Miss Mirabelek. Postanowiłam odświeżyć ten pomysł.

Zakładam tag ------------------> #mirabelkowamiss2016 (jeśli ktoś raczy go obserwować)

Wołam wszystkie #rozowepaski. Idea jest taka: Mirabelki przesyłają mi na priv swoje zdjęcia, ułożę z nich drabinkę i zaczniemy zabawę. NAJWAŻNIEJSZE, że każde zdjęcie Mirabelki będzie ANONIMOWE. Żadnego nie podpiszę nazwą użytkowniczki. Po wyłonieniu zwyciężczyni zapytam ją na PW o to, czy mogę udostępnić jej nick, jeśli się zgodzi to to zrobię, jeśli nie to nie. Sama również wezmę udział w zabawie. Ach, jeśli mirki się nie będą potrafiły zachować podczas zabawy i zwyczajnie będzie chamówa, to zabawa zostanie przerwana. Nie będę pozwalała na szkalowanie, którejkolwiek z mirabelek. Atencja Mirabelek wpadnie bez ujawniania tego kim są.
Zdjęciami będą same twarze, oceniamy twarz, a nie dupę, cycki, czy nogi.

Fajnie by było gdyby pomysł wypalił, wiem, że jest tu dużo Mirabelek, które robiły/będą robiły #pokazmorde, więc mogłyby zrobić przedbiegi anonimowo wraz z rzeszą innych Mirabelek :D
  • 124
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@worldmaster: a skąd masz pewność, że to nie jest jakiś stulej, który 2 lata hodował niby różowe konto aby nagle wystartować z pomysłem miss mirko i zbierać fotki lasek do fapfolderu, a wtedy gdy go pytają czy wystartuje, to pisze, że tak, oczywiście że wystrtuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gothagami: właśnie przydałaby się jakaś weryfikacja, bo bezsensu jakby jakiś troll, bądź jakaś zakompleksiona dziewczyna wysłała nieswoje zdjęcie do oceny (a spotkałam się w internetach z podobnymi sytuacjami, gdzie takie się jarały zbieraniem atencji za nie swoją twarz xD). Może niekoniecznie kartka, ale Ty jako organizatorka mogłabyś np. kontaktować się z taką osobą przez fb i zobaczyć czy to normalne, prawdziwe konto. Gorzej jak któraś nie będzie miała fb, ale
  • Odpowiedz
@lady_katarina: Postawiłam na kartkę z tagiem, zobaczę jak wyjdą zdjęcia. Ewentualnie może być inna weryfikacja, ale jakby nie było konto facebookowe można jednak sfingować, poza tym chciałabym jednak chronić prywatność Mirabelek i nie wiem na ile dziewczyny chciałyby mi podawać swoje dane osobowe jak imię czy nazwisko :)
  • Odpowiedz
nie zrobimy zdjęć sylwetki, bo ktoś napisze, że mu się nie podoba i tej osobie będzie przykro

rób konkurs piękności

oczekuj tylko pochwał

@Gothagami: #logikarozowychpaskow. Równie dobrze komuś się może nie spodobać fryzura, makijaż, kolczyk i masa innych rzeczy. A jednak sylwetka ma kolosalne znaczenie. Proponowałbym dwa zdjęcia, jedno twarzy z bliska, a drugie całej sylwetki, np. w lustrze.
  • Odpowiedz
NAJWAŻNIEJSZE, że każde zdjęcie Mirabelki będzie ANONIMOWE.

@Gothagami: Tak jak pisze @alma_ - anonimowość sporej liczby różowych to mit, nawet jeśli nigdy nie wrzucały tutaj zdjęć. Jeśli chciałabyś namiastki jakiegoś hmm.. obiektywizmu to chyba musiałyby brać udział same nowe twarze, zarówno różowe jak i głosujący.
Sam od razu przyznaję, że głosowałbym na te poznane i lubiane aniżeli anonimową zielonkę, choćby 'sztab koneserów urody portalu ze śmiesznymi obrazkami wypok.pl' oceniał
  • Odpowiedz