Aktywne Wpisy
Damianowski +764
Jako że czasami znajomi pożyczają ode mnie książki to zdarza się że kupuję po 2-3 egzemplarze tych fajniejszych.
Ta po lewej to nówka funka nieczytana.
Jeśli chodzi o książkę to jedna z topek w mojej biblioteczce.
To jest książka którą czytasz kilkanaście stron i masz rozkminę na pół godziny.
Ta po lewej to nówka funka nieczytana.
Jeśli chodzi o książkę to jedna z topek w mojej biblioteczce.
To jest książka którą czytasz kilkanaście stron i masz rozkminę na pół godziny.
Zakładam tag ------------------> #mirabelkowamiss2016 (jeśli ktoś raczy go obserwować)
Wołam wszystkie #rozowepaski. Idea jest taka: Mirabelki przesyłają mi na priv swoje zdjęcia, ułożę z nich drabinkę i zaczniemy zabawę. NAJWAŻNIEJSZE, że każde zdjęcie Mirabelki będzie ANONIMOWE. Żadnego nie podpiszę nazwą użytkowniczki. Po wyłonieniu zwyciężczyni zapytam ją na PW o to, czy mogę udostępnić jej nick, jeśli się zgodzi to to zrobię, jeśli nie to nie. Sama również wezmę udział w zabawie. Ach, jeśli mirki się nie będą potrafiły zachować podczas zabawy i zwyczajnie będzie chamówa, to zabawa zostanie przerwana. Nie będę pozwalała na szkalowanie, którejkolwiek z mirabelek. Atencja Mirabelek wpadnie bez ujawniania tego kim są.
Zdjęciami będą same twarze, oceniamy twarz, a nie dupę, cycki, czy nogi.
Fajnie by było gdyby pomysł wypalił, wiem, że jest tu dużo Mirabelek, które robiły/będą robiły #pokazmorde, więc mogłyby zrobić przedbiegi anonimowo wraz z rzeszą innych Mirabelek :D
Jeśli się udostępnia swoje zdjęcia w internecie, szczególnie pod szyldem zabawy 'oceń mnie czy jestem fajną dupą' to trzeba się spodziewać
Jest to pierwsza edycja i będą same twarze, bo uważam, że to jest najważniejsze w wyglądzie. Jeśli dziewczęta, które przejdą do kolejnych etapów wyrażą zgodę na pokazanie nie tylko twarzy to ok, ale bardzo w to wątpię,
Swoją drogą to przecież do wyborów miss mirko też wybierają najkorzystniejsze zdjęcia!