Aktywne Wpisy

owsikalfred +646
Jako że Wykop to ogromna moc, może w takim razie ktoś będzie potrafił udzielić odpowiedzi co się u mnie odpoerdziela w #mieszkaniedeweloperskie mieszkanie odebrane od dewelopera w grudniu 2019. Od samego początku pojawiały się liczne pęknięcia na ścianach nośnych oraz suficie w łazience, co nasiliło się po budowie drugiego etapu osiedla. Jako że generalny wykonawca zaczyna coś kręcić że nie wie jak je usunąć zaczynam zastanawiać się nad wadą trwała w budynku.
źródło: IMG_0522
Pobierz
JustJoinIT +83
URODZINOWE #rozdajo ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Wiecie, że w niektórych rejonach to solenizant rozdaje prezenty gościom, a nie odwrotnie? Dlatego w dniu naszych 7 urodzin uszanujemy tę tradycję i obsypiemy Was podarkami! Do rozdania mamy 7 retrokonsolek Anbernic RG35xx, abyście i Wy mogli cofnąć się pamięcią do lat młodości.
Co zrobić, aby otrzymać
Wiecie, że w niektórych rejonach to solenizant rozdaje prezenty gościom, a nie odwrotnie? Dlatego w dniu naszych 7 urodzin uszanujemy tę tradycję i obsypiemy Was podarkami! Do rozdania mamy 7 retrokonsolek Anbernic RG35xx, abyście i Wy mogli cofnąć się pamięcią do lat młodości.
Co zrobić, aby otrzymać
źródło: 7uJJIT - konkurs
Pobierz

Ma ktoś pomysł jak przerobić ten kod:
http://wklej.org/id/2805305/
aby pobierał użytkownika z bazy danych?
drugi na username, role też by username
select username, role from users join userroles on users.id=userroles.user_id where username=?
auth.jdbcAuthentication().dataSource(dataSource)
.passwordEncoder(new Md5PasswordEncoder())
.usersByUsernameQuery(
"...")
.authoritiesByUsernameQuery(
".....");
lecz niestety hasło nie jest odkodowane. Masz jakiś pomysł co trzeba jeszcze dodać żeby działo?
Z góry dzięki
a do bazy dodałem sobie użytkownika z hasłem md5 o tak
http://pastebin.com/pcCBffGC
# DB
spring.jpa.database=POSTGRESQL
spring.datasource.platform=postgres
spring.jpa.show-sql=true
spring.jpa.hibernate.ddl-auto=create-drop
spring.database.driverClassName=org.postgresql.Driver
spring.datasource.url=jdbc:postgresql://localhost:5432/webprojectdb
spring.datasource.username=postgres
spring.datasource.password=postgres