Aktywne Wpisy
norbert_heniu +300
Zajebiste urodziny, dzień jak co dzień czyli sam. Kończę dziś 28 lat.
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
Shyvana +196
Od mniej więcej 10 roku życia chciałam zostać prawnikiem.
Jak rozpoczęłam studia to dotarło do mnie, że chcę zostać sędzią.
W zeszłym tygodniu w wieku już lat niemalże 30 prowadziłam swoją pierwszą rozprawę i kurde, mówię wam, warto było poświęcić te wszystkie lata na naukę.
Teraz już tylko ostatni zryw w postaci egzaminu zawodowego i zaczynamy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#prawo #chwalesie
Jak rozpoczęłam studia to dotarło do mnie, że chcę zostać sędzią.
W zeszłym tygodniu w wieku już lat niemalże 30 prowadziłam swoją pierwszą rozprawę i kurde, mówię wam, warto było poświęcić te wszystkie lata na naukę.
Teraz już tylko ostatni zryw w postaci egzaminu zawodowego i zaczynamy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#prawo #chwalesie
Mam mały dylemat dzis oglądałem dwa samochody W202 i W124 i oba auta były w niezłym stanie jak na swój wiek, o dziwo W124 miał lepszą blachę niż W202 tylko mam małe pytanie:
1. Czy silnik w C klasie jest tak samo wytrzymały jak w W124?
Oba ładnie odpaliły nie kopciły ładnie wkręcały się na obroty. Jeżeli chodzi o dynamikę to wiadomo Turbo wygrywa lecz nie czułem tej różnicy 60KM.
Serce podpowiada mi bierz beczkę będzie stylówa i szacun na wiosce a rozum żeby nie brać samochodu starszego od siebie.
@Antarktis:
@szaremyszki: jak założyłem temat nocnej nie było (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@benzdriver: ok ale ile ten potwór będzie palił? Co powie Greenpeace?
! To tak jakby byc z kobieta ktora niie daje w dupe - niby ok ale mogli byc lepiej :)
@Antarktis:
Żadne o dziwo, każda osoba znająca się choć trochę na autach wie że Mercedesy z drugiej połowy lat 90. (W202, W210, W220) gniją na potęgę.
Poza tym W124 to baleron, a nie beczka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To zależy. Pierwsze modele benzynowe to te same jednostki co montowane w w124. Np m111.940 - 2.0 benz
m111.960 - 2.2 benz
Z diesli jest stary nieśmiertelny om601 - 2.0D i om 602 -2.5D i jego wersja uturbiona (polecam) Wystrzegaj się za to om604 czyli 2.2 Diesel z wadliwą pompą LUCAS.
Później doszły modele benzynowe zasilane kompresorem
Nie, silnik celinki nie jest tak samo wytrzymaly ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jesli chcesz diesla(i nie tylko), chetnie odpowiem na wszystkie pytania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)