Aktywne Wpisy
Pralko-suszarka +33
I kolejny przykład na to że klątwa istnieje (ง'̀-'́)ง
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
ewa-myka +540
Oto niemiecka kampania przeciwko molestowaniu na basenach. Jak widać na załączonym obrazku, problemem są biali mężczyźni i chłopcy, którzy napastują ciemne kobiety i dziewczynki xD
#bekazlewactwa #niemcy #heheszki #4konserwy #niebieskiepaski #rozowepaski #lewackalogika
#bekazlewactwa #niemcy #heheszki #4konserwy #niebieskiepaski #rozowepaski #lewackalogika
Jedną z fajniejszych rzeczy był cyfrowy zestaw wskaźników, czyli po prostu ładnie wkomponowany w deskę ekran, zastępujący tradycyjne zegary. Ogólnie nie jestem fanem takich rozwiązań ale tutaj jest znośne, bardzo poprawne stylistycznie i dopracowane graficznie.
Ikonki i kontrolki są wyjątkowo ładne, rozdzielczość wiecej niz zadowalająca, tylko animacje mogłyby wyświetlać się w przynajmniej 30 fps ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Styl retro jest podkreślony także podczas wyłączania (na końcu filmiku)
Wołam @ArpeggiaVibration bo prosił o demo tych wskaźników
A ja wracam do alfy. Nie wiem czy się zakochałem, ale to najfajniejsze auto jakie testuję w ostatnim czasie. Juz niedługo pierwsze fotki i filmy pod tagiem #carburator
#motoryzacja #samochody #fiat
Komentarz usunięty przez moderatora
@adgebworthy: nie męczy, zegary przestawiają się automatycznie w #tylkonocny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tzn czujnik od lusterka fotochromatycznego przekazuje info ze jest ciemno i całe podświetlenie się ściemnia. Raz manualnie przestawiłem na najjaśniejsze to wypalalo oczy a tak automatycznie jak
Swoją drogą to bardzo naćkane tego wszystkiego. Trochę większa średnica budki i dałoby się godziwie wcisnąć temperaturę płynu i poziom paliwa.
Naćkane jest bo powierzchnia mała, takie auto to i większe być nie mogło. Kilka dni i można się przyzwyczaić, chociaż na początku nie jest czytelnie.
Przynajmniej jest w ogóle wskaźnik temperatury płynu, za to plusik.
@ArpeggiaVibration: możliwe, nie widziałem niestety na żywo tego zegara ale tez wydawał mi sie mniej czytelny