Wpis z mikrobloga

Od ostatniego wpisu minęło trochę czasu bo byłem na 2 dni w Łodzi w pracy. Wcześniej udało mi się trochę zrobić i teraz znowu zabieram się do roboty.

Ostania wspominana akcja to był pierwszy spray w produkcji. Do dzisiejszego dnia doszło kilka akcji - między innymi famas, mp5 i glockowy airshot. Materiał potrzebował świeżości jeżeli chodzi o mapy więc mam dość fajne demko z de_tuscan. Właśnie nagrywam akcję.

Po ponownej analizie projektu wyszło, że zostało mi około 20 sekund głównego tematu więc zbliżam się ku końcowi. Myślę, że z dzisiejszą akcją zmieszczę jeszcze jakieś 3-4 dema. Później zostaje tylko spokojne outro, które nie powinno sprawić większych problemów.

Niestety chce mi się rzygać już utworem z którym pracuję ale tak jest zawsze. Później się obawiam, że to może wpłynąć na jakość produkcji no ale nic nie poradzę.

Jestem już pewny, że braknie mi miejsca na dysku. Na szczęście mam pożyczony dysk od znajomego.

Oficjalnie mogę już powiedzieć, że materiał będzie miał charakter podziękowań dla pewnej firmy, która oczywiście o tym nie wie. Dlatego znajdzie się też moment na logo i nazwę tej firmy. Mam nadzieję, że im się to spodoba. Niektórzy mogą się domyślić, że takie zamiary miałem już w anulowanym projekcie, który ostatecznie został nazwany ,,TRIBUTE TO XXX".

#hlaezvojakiem #cs #cs16
Pobierz Vojak - Od ostatniego wpisu minęło trochę czasu bo byłem na 2 dni w Łodzi w pracy. Wc...
źródło: comment_hMWUqUDkrBxu9tAYZKx4IIEEFBwI6rEn.jpg