Aktywne Wpisy
MudDuster +12
#oswiadczenie #slask #polska #duda
Dzisiaj Duda nie podpisał ustawy o języku śląskim.
Z komentarzy jakie padaja na wykopie w kierunku Ślązakow można jasno wywnioskować, ze POLACY NIE RÓZNIĄ SIE NICZYM OD RUSKICH. Ruskie też zwalczaja najdrobniejsza inność. Dokladnie taki sam narod zawistnych i nienawistnych ludzi.
Całe życie żyłem na Śląsku i myślałem, że jestem takim samym Polakiem jak reszta, dzisiaj się dowiedzialem, ze jestem tępym debilem i robolem, co nie potrafi mówic
Dzisiaj Duda nie podpisał ustawy o języku śląskim.
Z komentarzy jakie padaja na wykopie w kierunku Ślązakow można jasno wywnioskować, ze POLACY NIE RÓZNIĄ SIE NICZYM OD RUSKICH. Ruskie też zwalczaja najdrobniejsza inność. Dokladnie taki sam narod zawistnych i nienawistnych ludzi.
Całe życie żyłem na Śląsku i myślałem, że jestem takim samym Polakiem jak reszta, dzisiaj się dowiedzialem, ze jestem tępym debilem i robolem, co nie potrafi mówic
Ej serio, mieszkanie dla rodziny 2+1 kosztuje ponad 1 bańkę w #krakow ? Każdy z korpo ma teraz po 25k brutto?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Byłem na urlopie w Polsce. Jestem ojcem więc był ze mną szkrab( mieszka z moją eks zostawiła mnie i zabrała dziecko jak to mówi "wypaliła się"). Moja mała znalazła koleżankę rodzice w miarę ok krótko znam nie oceniam, tyle że ojca biologicznego nie było. Dzieciaki się poznały to i my, w któryś wieczór nawiązała się taka o to rozmowa między mną a matką.
Na pewno wrócicie do siebie taki fajny z ciebie chłopak, głowę dam że tęskni za tobą i tak dalej... Jak boga kocham Mirki po tym jak się zmieniła moja pierwsza miłość po rozstaniu to nie ma bata. To co przeżywałem i jak gnojony jestem to tylko ja wiem. Niesamowite jak kobieta potrafi wykorzystywać pozycje siły wiedząc że ja nie mogę zareagować bo utrudni mi kontakt z małą(i tak z 25 dni urlopu widziałem ją tylko 9 z tego 2 noce ze mną spała a jak była mała robiłem przy niej wszystko). W każdym razie moja nowa znajoma powiedziała takie o to zdanie:
Bo wiesz ja ze swoim byłym się rozstałam walczył o rodzinę ale godność mi nie pozwalała do niego wrócić bo to ja go zostawiłam. No i biedak się powiesił....
Powiesił kur** z rozpaczy i ja dokładnie wiem jaka to rozpacz. Sam #!$%@?łem ( 6 dni w tygodniu 3:40 pobudka) nie piłem, nie paliłem wszystko dla rodziny i zostałem zostawiony 3 dni przed świętami bożego narodzenia jak księżniczka popracowała 3 miesiące bo walka o swoje ją przerosła(5lat związku).
Ona chyba zrozumiała co powiedziała albo zobaczyła rządzę mordu w moich oczach w każdym razie po tym zdaniu rozmowa nam się już nie kleiła.
Co tu więcej pisać nie każdy ma wystarczająco siły by walczyć z przeciwnościami losu, szkoda chłopa...
@mikolajeq tyle że OP chce ją właśnie pokarać - i wcale mu się nie dziwię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SaLi0PK: ty chory #!$%@? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ludzka psychika nie działa w prosty sposób i nie zawsze jest łatwo zanalizować, że ten był silniejszy, a ten słabszy. Np. jest ponoć tak (informacja z dość wiarygodnego źródła, więc pewnie prawdziwa), że liczba samobójstw
Super, że jesteś ojcem, który się stara i walcz o swoje dziecko dalej.