Aktywne Wpisy
lukija +17
robię mielone
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
oto porcja promocji z #banggood
i zaczynamy od dobrej wieści dla tych co chcieli kupić Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32:
LINK - #xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB/32GB za 162,07$
LINK - Yotaphone 2, telefon z dwoma wyświetlaczami za 140,79$
LINK - #kamerasportowa GitUp Git 2 za 111,92$ z kuponem lub 106,09$ jeśli mamy konto VIP3 lub większe.
LINK - #powerbank Xiaomi 20000mAh za 25,59$
z #gearbest mamy dla was
LINK - SmartWatch Kingwear KW88 za $95.99 (specjalnie dla @Alipaczka)
Na #banggood trwa akcja promocyjna z okazji 10-tych urodzin portalu.
LINK - odwiedzając ten wpis będziesz na bieżąco ze wszystkimi informacjami.
Pamiętaj aby codziennie zbierać monety!
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień:
Cebula Online - aby zostać zawołanym do wpisów o eventach i super promocjach.
Cebulo Wołaj - aby zostać zawołanym do każdego naszego wpisu.
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @cebula_online @ChineseMobilePhones @#!$%@? @Mollo @Pijokot @vwolfi @Pjotsze @wesoly_kostek @PurpleHaze @downinthedumps @KrystianEuropejski @masterhak2 @Mato @aukolb @dindon1234 @robert0 @paciks @ptaaq @stevemaster @Frexor