Wpis z mikrobloga

Poruchałoby się coś, żona mnie wygnała do kanciapy bo ma focha, a ja ledwie po trzech piwach więc moge podjechać, niestety na dziwki nie mam, więc pozostają różowe zdesperowane paski na Wykopie- moge podjechać- tylko Wrocław i niedaleka okolica bo pojutrze do pracy.
Liczę na dyskrecję higienę osobistą, wagę poniżej 80 kilo i własne M
Przyjadę na seks, film, przytulanie, coś zjeść i pogadać na spokojnie też, pełna kultura oczywiście bo nie nawidzę prostaczek i chmstwa.
Tyle.
#ogloszenie
  • 37
  • Odpowiedz
@Chaczins: no nigdy nie inaczej- albo otwieram kolejne piwo ( a wtedy to już choćby nie wiem co to nie pojadę, bo mam alkomat i sobie granicę wyzanczyłem- serio tak robię- tak jeźdżę pod wpływem i nie sądzę zeby mnie po czwartym dopuścił do samochodu) i siedzę z wami :D
Daję czas 15 minut xD
Głupie różowe- nie wiedzą co tracą :)
  • Odpowiedz
Aż mi się smutno robi jak widzę takie wpisy. Ludzie siedzą po nocach i mają na tyle nudne życie, że muszą takie prowokacyjne wpisy wymyślać a potem cieszą się bo ktoś im odpisze i to jedna z niewielu radości w ich życiu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@kicioch: zgadzam się, mnie też smutno jak pomyślę że nawet jeśli ten wyżej to troll to jednak są takie osoby, które kiszą się ze soba od lat i tylko czekają na okazję żeby "poruchać" i nieważne co, ważne że nie własną żonę;/
  • Odpowiedz
@WidarX: z doświadczenia ci powiem, ze kazda marzy o podpitym gościu któremu wali piwskiem z ryja, tylko wstydzą sie przyznać...
  • Odpowiedz