Aktywne Wpisy

NarcoPolo +349
Najgorsze jest to #!$%@? okłamywanie siebie.
- Skończą się wakacje to przestanę pić ( w szkole byłem #!$%@? codziennie)
- Zrobię prawko to przestanę pić ( po 3 miesiącach mi zabrali za jazdę po pijaku)
- Pójdę do pracy to przestanę pić ( w robocie byłem #!$%@? non stop)
- Zakocham się to przestanę pić ( wystarczył pierwszy poważniejszy kryzys żebym zachlał, a na koniec i tak wszystko #!$%@?łem i po miłości)
- Skończą się wakacje to przestanę pić ( w szkole byłem #!$%@? codziennie)
- Zrobię prawko to przestanę pić ( po 3 miesiącach mi zabrali za jazdę po pijaku)
- Pójdę do pracy to przestanę pić ( w robocie byłem #!$%@? non stop)
- Zakocham się to przestanę pić ( wystarczył pierwszy poważniejszy kryzys żebym zachlał, a na koniec i tak wszystko #!$%@?łem i po miłości)

#andruszkiewicz #konfederacja #polityka
Pewien mirek wrzucił taki post:
"
Skończą się wakacje to przestanę pić ( w szkole byłem #!$%@? codziennie)
Zrobię prawko to przestanę pić ( po 3 miesiącach mi zabrali za jazdę po pijaku)
Pójdę do pracy to przestanę pić ( w robocie byłem #!$%@? non stop)
Zakocham się to przestanę pić ( wystarczył pierwszy poważniejszy kryzys żebym zachlał, a na koniec i tak
Pewien mirek wrzucił taki post:
"
Skończą się wakacje to przestanę pić ( w szkole byłem #!$%@? codziennie)
Zrobię prawko to przestanę pić ( po 3 miesiącach mi zabrali za jazdę po pijaku)
Pójdę do pracy to przestanę pić ( w robocie byłem #!$%@? non stop)
Zakocham się to przestanę pić ( wystarczył pierwszy poważniejszy kryzys żebym zachlał, a na koniec i tak

Dlaczego: dymisja prezydenta miasta/burmistrza przed upływem połowy kadencji oznacza przedterminowe wybory. W #warszawa Platforma ma wciąż spore poparcie i jest szansa, że utrzymałaby władzę w mieście. Wszelka lemingoza, zieloni, kolorowi czy nawet .nowocześni (o ile nie wystawią własnego kandydata) będą głosować na kandydata PO. Swoje dołoży też #kod w podzięce za przekręcanie ilości osób na demonstracjach (przypadek, kiedy Jóźwiak wyliczył 250 tys, a policja ledwo 40 tysięcy). Dla słabnącej #po miasto jest cennym bastionem.
A co w przypadku, gdy Bufetowa poda się do dymisji lub zostanie odwołana przez wojewodę w listopadzie lub później??? zarząd komisaryczny do końca kadencji. Czyli na wniosek wojewody (i/lub Rady Ministrów)...
Oczywiście, nie zmienia to faktu, że do pudła ktoś prędzej czy później pójdzie! :)
#afera #reprywatyzacja #po #pis #nowoczesnapl #polityka #polska #wydarzenia
btw. https://www.youtube.com/watch?v=XpTJmSxnWiY
Na koniec i tak PiS ma atomowy guzik pt: województwo warszawskie ( ͡° ͜ʖ ͡°)